NAPETO DO KRAJA

Tko će u finale Zlatnog studija: Još samo danas glasajte za svog favorita najveće medijske nagrade!

Čitatelji mogu glasati svaki dan, a premium pretplatnici dvaput dnevno. Prvi krug završava večeras u ponoć, dajte svoj glas

Neki od nominiranih za Zlatni Studio: Andrija Jarak, Nina Badrić i Petar Grašo, Mojmira Pastročić, Vojko V, Severina, Barbara Kolar...

Tko ulazi u drugi krug sedmog Zlatnog Studija? Odgovor na to pitanje dobit ćemo već noćas u ponoć jer danas je posljednji dan za glasanje putem našeg web portala www.jutarnji.hr na bes­platnom online glasačkom mjestu uz napomenu da čitatelji mogu glasati jednom dnevno.

Međutim, pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista mogu glasati dva puta unutar 24 sata, a svi koji još to nisu postali mogu se pretplatiti OVDJE.

Naravno trebaju nam stići i kuponi objavljeni u TV prilogu Studio, nakon čega će biti poznato tko nastavlja utrku za ovo prestižno priznanje Studija, Jutarnjeg lista i Hanza Medije. Dalje ide troje s najviše osvojenih glasova u svakoj kategoriji. Kao što je to poznato kategorija je pet - film, kazalište, glazba, televizija i radio, a svako od tih područja ima svoje potkategorije, od kojih je najviše onih televizijskih i glazbenih koje nose svaka po šest Zlatnih Studija.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Iz godine u godinu, dobivamo sve više vaših glasova. Studio, prvi tjednik za televiziju, radio, film, glazbu i kazalište u bivšoj državi, a danas prilog petkom Jutarnjeg lista te najčitaniji magazin u Hrvatskoj, 2017. godine pokrenuo je nagradu žirija i publike Zlatni Studio pod motom "Najbolji biraju najbolje". To priznanje vrlo je brzo izraslo u najveću medijsku nagradu u zemlji. U šest godina Zlatni Studio pratilo je čak četiri milijuna glasova čitatelja i publike, a samo prošle ih je pristiglo oko milijun.

image

Franka Batelić i Asim Ugljen na Zlatnom Studiju 2023.

Davor Pongracic/Cropix

Obzirom na žestoku konkurenciju u svim područjima, za očekivati je da će borba za ulazak u finale ponovno biti vrlo neizvjesna. Kada se samo pogleda televizijska kategorija za područje najbolje TV zabave, već je na prvu očito da je u pitanju okršaj titana. Tko od njih najviše zaslužuje Zlatni Studio, to jest za početak proći dalje - "MasterChef" (Nova TV), "The Voice" (HTV), "Superstar" (RTL), "Superpotjera" (HTV) ili "Supertalent (Nova TV), presudit će vjerojatno tek koji glas razlike.

To i ne čudi jer u pitanju su sve od reda iznimno skupi, produkcijski zahtjevni i vrlo popularni showovi. No dramatično je u svim kategorijama bez ikakve sumnje. Primjerice hoće li se u tri najbolja plasirati Damir Lončar, (Meštar u predstavi "Velo misto"), Ivan Ćaćić (Josip Matijević u predstavi "Jom Kipur ili pomirenje"), Filip Šovagović (Fabijan u predstavi "Moji tužni monstrumi"), Franjo Dijak (Ivan u predstavi "Moji tužni monstrumi") ili Stipe Radoja (Mate u predstavi "Crvena voda")? Kako će proći novouvedena potkategorija za glazbeni spot godine ili pak vatreno sučeljavanje nominiranih za najbolju radijsku postaju gdje se bore Radio Sljeme, Radio Dalmacija, bravo!, Top radio i Otvoreni radio? Film je pak priča za sebe. Tako su pretendenti za najboljeg filmskog glumca Zdenko Jelčić (Vlado u "Garburi"), Krešimir Mikić (Ninoslav Radman u "Sedmom nebu"), Ljubomir Bandović (Zoran u "Garburi"), Slavko Sobin (Frane u "Samo kad se smijem") i Živko Anočić (Miro u "Escortu"). Podržite svoje favorite kako bi im osigurali ulazak u drugi krug Zlatnog Studija, vremena je još malo - sve do kraja petka 29. prosinca.

Proglašenje pobjednika, njih sveukupno 21, bit će 9. veljače 2024. u 20.15 u studiju "Anton Marti" uz izravni prijenos na HTV-u.

image

Zlatni studio - pasica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:29