NE PRESTAJU ŠALE

Tiktoker Andrej Plenković snimio ‘ili-ili‘ video, pratitelji mu dodali pitanje: ‘Korupcija ili korupcija?‘

Odmah su uslijedili brojni komentari na ovu objavu, a prijedlozi su za dodatna pitanja, malo je reći, bili itekako kreativni

Andrej Plenković na TikToku

 TikTok/Andrej Plenković

Premijer Andrej Plenković trudi se biti aktivan tiktoker, pa je tako nedavno objavio video u kojem odgovara na ‘ili-ili‘ pitanja.

"Košarka ili nogomet?" glasilo je prvo pitanje na koje je odgovorio, a izabrao je košarku. "Lakersi ili Bullsi?" pisalo je dalje, a premijer je dao i objašnjenje prije odgovora: "Pa trenutno nisu u najboljoj formi jedni ili drugi, ali Lakersi su okej."

Otkrio je i da više voli slani doručak od slatkog, fritule su mu draže od štrukli, a na pitanje bi li izabrao aktivni ili pasivni godišnji odmor, rekao je: "Bilo koji godišnji bi bio super."

@plenkovic_andrej Pozdrav svima, evo i prvog “Ili-Ili” videa! Ako imate još "Ili-Ili" pitanja, napišite ih u komentarima pa ću odgovoriti na njih u idućem videu. 💬 #ZaSveIzazove #pitanjaiodgovori #andrejplenkovic #premijer #hrvatska ♬ original sound - Andrej Plenković

Knjige voli više od filmova, a preporučio je mladima i jedan ‘čisti klasik‘, kako kaže, "Kratku povijest svijeta" Ernesta Gombricha.

Odmah su uslijedili brojni komentari na ovu objavu, a prijedlozi su za dodatna pitanja, malo je reći, bili itekako kreativni.

"Korupcija ili korupcija", pitao ga je jedan pratitelj.

"Pljačkanje države ili ne? Pljačkanje države", "Remetinec ili Goli otok", "Jupiter ili Saturn", World of Tanks ili War Thunder", "Gemišt ili bevanda" - glasili su samo neki od dodatnih prijedloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:47