ATRAKTIVNA GLUMICA

Tihana Lazović privlačila poglede na svjetskoj premijeri: Čipkasti grudnjak nije prošao nezamijećeno

Film se snimao u svibnju i lipnju 2022. godine, a osim Lazović, u njemu glumi i naš glumac Goran Bogdan

Tihana Lazović
 

 Instagram/tihanalazovich

Naša poznata glumica, Tihana Lazović, sinoć je zasjala na premijeri svog novog filma "Živi i zdravi". Crnogorski je to film redatelja Ivana Marinovića i Adriatic Western produkcije.

"Od Ivana Marinovića, redatelja crnogorskog kandidata za Oscara 2016. godine, stiže nam duhovita priča o mladoj koja se predomislila, i mladoženji kojeg se ništa ne pita", stoji u objavi službenog Instagram profila filma. Film se snimao u svibnju i lipnju 2022. godine, a osim Lazović, u njemu glumi i naš glumac Goran Bogdan.

Film je uvršten u natjecateljski program 27. međunarodnog Filmskog festivala "Black Nights" u Talinu što je ujedno i svjetska premijera. Na njoj je zablistala Lazović u crnoj kombinaciji - crne cipele na petu, crne hlače s prednjim prorezom, crni sako te crni grudnjak.

"Premijerirali smo", napisala je Lazović u objavi na svom Instagramu. Glumica je na crnu kombinaciju stavila crveni ruž kojim je istaknula osmijeh, a njega je uparila s crvenim noktima.

Lazović inače plijeni poglede kada odlazi na premijere pa je tako pozitivne reakcije dobila i na outfit sa Sarajevo film festivala gdje se pojavila u rozom izdanju sa Slavkom Sobinom. Njihov se outfit svidio Severini, glumici Aniti Matić Delić te brojnim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:13