POSLJEDNJI POZDRAV

Tihana Harapin Zalepugin položila urnu svog pokojnog supruga na Mirogoj: ‘Naš zauvijek dom‘

"Naš zauvijek dom", napisala je Harapin Zalepugin na svom Facebook profilu uz fotografiju posljednjeg počivališta svoga supruga

Tihana Harapin Zalepugin

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (71) položila je u petak urnu svoga pokojnog supruga, renomiranog televizijskog voditelja Saše Zalepugina na groblje Mirogoj u Zagrebu.

Zalepugin je preminuo 26. studenog 2022. godine u 91. godini života od posljedica moždanog udara.

Harapin Zalepugin je njegovu urnu sve do petka čuvala na njegovom radnom stolu. Kako je početkom siječnja rekla u razgovoru za Jutarnji, pored nje su bili telegrami sućuti koje su joj poslali prijatelji, javne ličnosti te osobe koje ne poznaje.

"Naš zauvijek dom", napisala je Harapin Zalepugin na svom Facebook profilu uz fotografiju posljednjeg počivališta svoga supruga.

Modna je agentica ranije u petak na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja izgleda kao isječak iz novina. Na fotografiji se vidi crno-bijela fotografija nje i njezina supruga, a pored nje stoji manji tekst koji je naslovljen "Nitko nikada nije volio kao Tihana".

"Tihana je prekrasna iznutra i izvana, sa srcem velikim poput svemira i nesalomljivim ratničkim duhom. Njen život nije bio lak, ali je tugu iz prošlosti pretvorila u svoju nepobjedivu snagu. Bila bi pogreška podvijeniti ovu tvrdoglavo neovisnu ženu. Ona će se uvijek boriti za one koje voli, bez obzira koliko je iscrpljena zbog svojih odgovornosti. Tihana je žena koju će uvijek željeti na svojoj strani", glasi tekst.

Pored tog teksta nalaze se i još dva naslova: "Rođeni borac!" i "Oni kažu da neće moći, pa je to napravila!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:29