SRETNI SU

Tia Jurčić uživa u novoj ljubavi nakon razvoda od Mamića: Ne odvaja se iz zagrljaja NBA legende

Jurčić se pohvalila zajedničkom fotografijom s partnerom, a ne skriva koliko je sretna u ljubavi

Tia Jurčić

 Instagram/Tia Jurčić

Poduzetnica i pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića, Tia Jurčić, uživa u SAD-u s nekadašnjom zvijezdom NBA-a, Kennyjem Smithom.

Jurčić se pohvalila zajedničkom fotografijom s partnerom, a ne skriva koliko je sretna u ljubavi. Njih su dvoje zajedno već nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, Tia je ranije bila u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem. Prije njega, u braku je bila s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se nakon pet godina braka, 2015., no ostali su u dobrim odnosima.

Njezin najnoviji partner iza sebe također ima dva braka. U prvom je dobio dvoje djece - pjevačicu Kaylu i košarkaša te košarkašnog analitičara K.J.-a. Dvoje djece ima i s drugom suprugom Gwendolyne Osborne, s kojom je bio 12 godina.

Kenny nosi nadimak ‘The Jet‘, a igrao je u NBA od 1987. do 1997. Promijenio je nekoliko momčadi, pa je tako igrao za Sacramento Kings, Atlantu Hawks, Houston Rockets, Detroit Pistons, Orlando Magic i Denver Nuggets, a s Houstonom je uzastopno osvojio NBA prvenstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 08:17