DOČECI SLAVNIH

Teško ćete pogoditi što su još jučer slavili Tarik i Lejla: ‘Zašto vrijeme tako brzo prolazi...‘

Mnogi su hrvatski estradnjaci radili na Silverstrovo, a drugi su uglavnom Novu godinu dočekali kod kuće s obiteljima

Nina Badrić, Maja Šuput, Severina

 Instagram/

Naša trenutno najrazvikanija navijačica Ivana Knoll dočekala je Novu godinu u Miamiju, a u objavi na svom Instagram profilu osvrnula se na 2022. istaknuvši kako je bila najbolja godina u njezinom životu.

- 365 dana neprekidnog putovanja gdje sam upoznala divne ljude diljem svijeta, prisustvovala najvećim sportskim i modnim događajima, predstavljala svoju zemlju cijelom svijetu. Sretna sam i ponosna kao nikada prije. Ljudi, vi ste razlog zašto je ovo bila najbolja godina za mene. Hvala vam svima na podršci. Želim vam sretnu Novu godinu i sve najbolje, podijelila je s više od tri milijuna pratitelja na svom Instagram profilu.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik, kći kralja funka Dine Dvornika, dočekala je pak 2023. u krugu svoje obitelji, supruga Charlesa Pearcea i svoje dvije kćeri Balie Dee (5) i Lumi Wren (2).

image

Instagram story Charlesa Pearcea

Instagram

Sudeći po njezinom Instagram storyju, djeca su ipak morala ranije u krevet.

image

Instagram story Elle Dvornik

Instagram

Severina je, kao i uvijek, napravila pravi show u svom rodnom Splitu kojim je obožavatelje uvela u 2023. godinu.

Maja Šuput nastupala je u Rabu na Trgu Municipium Arba, a putem Instagrama poželjela je pratiteljima sve najbolje za ovu godinu.

- Sretna Nova 2023. i sve najbolje od srca vam želimo. Hvala Rab najluđem dočeku, na oborenom rekordu broja ljudi, na energiji koju cu pamtiti zauvijek, pohvalila se poznata pjevačica.

"Najzgodniji hrvatski zet", Pedro Soltz u objavi na Instagramu osvrnuo se na svoju 2022. gdje je istaknuo neke najvažnije trenutke, a 2023. dočekao je s trudnom suprugom Iris Cekuš i kćeri Larom te svojim prijateljima.

Nives Celzijus je, sudeći po njezinom Instagram storyju, dočekala 2023. sa svojim sinom Leoneom.

- Ubit će me kada vidi story, ali već dugo nismo ništa pripremili zajedno i nisam mogla ni zamisliti ljepši doček, napisala je Nives koja osim Leonea ima kći Taišu s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

image

Instagram story Nives Celzijus

Iako kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, nije podijelio kako je ispratio svoju iznimno uspješnu godinu, na Instagramu je kratko napisao “Koja godina!” uz svoju fotografiju.

Još jedan hrvatski reprezentativac Dejan Lovren poželio je svima sretnu Novu godinu uz snimku vatrometa.

image

Instagram story Dejana Lovrena

Instagram

Bivša hrvatska missica ispratila je 2022. sa svojim suprugom, glumcem i TV voditeljem Tarikom Filipovićem koja je imala još jedan razlog za slavlje. Naime, sretni par proslavio je 15 godina braka.

- Rekosmo “da” prije toliko godina, par sati prije Nove 2008. Rekoh “da”, a pomislih uzimam i dobro i zlo, sreću i tugu, suze i smijeh. I tako prvih 15 samo dobro, sreća, puno smijeha, pa što drugo poželjeti u sljedećih 50-ak? I onda se dječački zapitaš...zašto kada ti je divno vrijeme tako brzo prolazi? Ma neka prolazi, bitno je da je divno. Hvala Lejla, divno moje…, podijelio je Tarik.

Pjevačica Nina Badrić slavila je u Puli gdje je priredila pravi show svojim obožavateljima pritom odjevena u prigodni crveni, glamurozni outfit.

Glumac Enis Bešlagić poželio je svima Sretnu Novu godinu s jednom novogodišnjom motivacijom: “Budimo bolji ljudi jedni prema drugima. Bez zavisti, ljubomore, pohlepe, licemjerstva, oholosti, mržnje, Više razumijevanja oprosta, ljubavi, poštovanja, pozitive. Vrijeme nam prolazi, kako god živjeli. Sve najbolje od srca vam želim”.

image

Instagram story Enisa Bešlagića

Instagram/

Mia Dimšić dočekala je 2023. na pozornici grada Trilja, a povodom kraja godine, osvrnula se na svoju uspješnu 2022.

- Kada bi 2022. bila jedina fotka, meni bi bila ova ovdje. Puna ljudi, glazbe, putovanja, euforije, izazova, svega! I ono najvažnije, na kraju godine sam ipak mrvicu pametnija nego na početku. Ali samo mrvicu. Hvala svima koji su bili tu kroz cijelu godinu. Neke znam i predobro, neke malo manje, neke uopće ne, ali bez svih vas ništa. Nadam se da ćemo jedni drugima biti ljubav i podrška i kroz 2023. I hvala Pula na ovako prekrasnom druženju! Ostali bi s vama malo duže, ali smo već u kombiju na putu za Trilj gdje se družimo od 23 sata, napisala je 30-godišnja pjevačica.

Pjevačica Franka Batelić ispratila je 2022. u svom domu s obitelji, bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom i svoje dvoje djece, Viktorom i Gretom.

- Da zgužvani i umorni pozdravimo Staru i nazdravimo Novoj ispred nas između skidanja temperature Viktoru i uspavljivanju Grete. Svima vam želim ljubavi i zdravlja, sve ostalo se nekako samo posloži, poželjela je Franka svojim pratiteljima.

Influencerica Sonja Kovač osvrnula se na 2022. videom koji među ostalim prikazuje romantičan trenutak kada ju je njezin dugogodišnji partner Goran Mandić zaprosio na Maldivima.

- Hvala 2022. Sretna vam svima 2023. Neka bude najbolja do sada!, poručila je Sonja.

Glazbenik Jasmin Stavros na Silvestrovo je nastupao u Novogodišnjem programu CMC TV-a, a putem Instagrama poželio je pratiteljima sve najbolje za Novu godinu.

- Dragi moji, sretna Vam Nova godina 2023. Vaš Jasmin Stavros, napisao je poznati pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:05