NA NEKOM BOLJEM MJESTU

Teški dani za kći Mije Begović, njezina objava sve je rastužila: ‘Svaka sekunda bez tebe...‘

Ronald Lopatny, hrvatski vaterpolist, jučer bi proslavio svoj 80. rođendan

Ronald Lopatny i Maja Lena Lopatny

 Ronald Gorsic/Cropix

Maja Lena Lopatny, kći naše glumice Mije Begović, na društvenim se mrežama prisjetila svog pokojnog oca i posvetila mu emotivnu objavu. Njezin otac Ronald Lopatny bi u četvrtak proslavio svoj 80. rođendan.

Maja je na Instagram storyju podijelila njegovu fotografiju iz mlađih dana. "Tati, sretan ti rođendan na nekom boljem mjestu. Svaka sekunda bez tebe je vječnost. 19.09.1944.", napisala je ona.

image

Ronald Lopatny

Ronald Gorsic/Cropix

Ronald je bio poznati hrvatski vaterpolist i olimpijski pobjednik. Preminuo je u svibnju 2022. godine od posljedica upale pluća.

Lopatny je Maju Lenu dobio s Mijom Begović, s kojom je u braku bio od 1990. do 1996. godine. Razveli su se kad je Maja imala pet godina, ali je Ronald uvijek imao dobar odnos sa svojom kćeri. Kad je išla u srednju školu je živjela s njim.

image

Maja Lena Lopatny

Ivo Ravlic/Cropix/Cropix

"Iznimno sam vezana za tatu koji mi je uz mamu najveća životna snaga, oslonac, podrška te životni uzor. Tata mi je prenio odraz ispravnih životnih vrijednosti te zahvaljujući tome danas mogu koristiti njegovo i majčino iskustvo u građenju svoje životne priče. Zbog toga, koristim svaki trenutak koji mi je dan u njegovoj punini", rekla je ranije Maja Lena.

image

Ronald Lopatny i Maja Lena Lopatny

Ronald Gorsic/Cropix

Inače, Maja je nedavno postala i majka. Djevojčicu su ona i njen partner Karlo Šeparović dobili u lipnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:04