NE DAJ SE, TERE!

Tereza Kesovija nakon otpusta iz bolničkog kreveta poručuje: ‘Jača sam od streptokoka‘

Priznaje da joj, kao i većini ljudi, boravak u bolnici ne pada lako, no osjeća se dobro

Pjevačica s osobljem bolnice

 Instagram/screenshot

- Svi ste me dirnuli iskrenom brigom i brojnim lijepim željama - iskrenom je porukom Tereza Kesovija izrazila zahvalu svojim slušateljima i pratiteljima na Instagramu. Naime, legendarna je pjevačica posljednjih nekoliko dana provela u bolničkom krevetu Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘. Nakon što je za Jutarnji potvrdila da se osjeća dobro i zahvalila osoblju spomenute bolnice, Kesovija je svojom poznatom vedrinom i optimizmom u svojoj posljednjoj obavi naglasila kako je "jača od streptokoka".

Priznaje da joj, kao i većini ljudi, boravak u bolnici ne pada lako, ali, podsjeća, pregrmila je ona u životu i mnogo teže i opasnije bolesti i događaje, pa joj ovo ne može skinuti osmijeh s lica. S bolničkim osobljem, otkrila je, često i zapjeva. Kesovija, 84-godišnja glazbena diva, dodaje da joj se stanje popravlja jer je noga sve manje boli.

- Ja sam u svojoj kućici zahvaljujući najboljoj bolnici u ovom dijelu Europe južno od Beča i požrtvovnom i stručnom osoblju na čelu s prof. dr. Alemkom Markotić - napisala je u objavi, koja je prikupila brojne komentare.

image

S koncerta u Dubrovniku

Tonci Plazibat/Cropix

- Neponovljiva, dugo nam poživila - stoji u jednom komentaru.

- Neka te dragi Bog čuva, da se družimo opet na koncertima - napisala je jedna slušateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:41