NEOČEKIVAN SUSRET

Tatjana Jurić otkrila neobične goste koji su je dočekali na terasi: ‘Pojele su mi japanke, ja ne izlazim iz kuće‘

Tatjana Jurić podijelila je na Instagramu kako su joj lisice došle na terasu i time oduševila pratitelje

Tatjana Jurić

 Vedran Peteh/cropix/

Radijska voditeljica Tatjana Jurić na Instagramu je podijelila kakve goste ima na svojoj terasi - lisice.

"Prvo, njih su dvije. Drugo, mislim da je vrijeme za zvati azil Dumovec. Treće, pojele su mi japanke, zadavit ću ih!", napisala je uz prvu snimku voditeljica, a potom i shvatila da ih je tri.

image

Lisice na terasi Tatjane Jurić

Screenshot/instagram/tatjana_juric/

"Nema pomoći! Ovo je sad njihova kuća!", našalila se. "Ja iz kuće ne idem van, da im ne smetam!"

"One su legle jedna na drugu i spavaju na mom pragu! Pa evo!", raznježile su je na jednoj snimci. "Pa poludjet ću od miline! Ne znam kako vi, ali meni privilegija svjedočiti ovom!"

image

Lisice na terasi Tatjane Jurić

Screenshot/instagram/tatjana_juric/

Podijelila je Jurić kako ih je nahranila jer su cijeli dan na njezinoj terasi.

"Sutra ćemo sve pitati Dumovec", napisala je jučer.

Navečer je otkrila da su lisice i dalje tamo.

"A ništa, ne odlaze! Vraćamo se spavati. Tu je negdje i druga. Laku noć od nas", zaključila je dan Jurić.

image

Lisice na terasi Tatjane Jurić

Screenshot/instagram/tatjana_juric/

O toj temi napisala je i objavu na Instagramu.

"Dobro jutro! Mi smo odlično spavale, nitko u 5 ujutro po terasi nije lupao Jackinom posudom za vodu! Negdje oko 7 sam im objasnila da moram u eter u 9, pa su mi dale prolaz iz vlastita stana. Rekoh im da mogu slobodno, ako žele, navratiti opet popodne, kao što to sad već očito postaje i tradicija, i da neću zvati Dumovec, ako se, eto, baš kod mene i sa mnom osjećaju sigurno", započela je Tatjana opis ispod videa na kojem su lisice na terasi.

"Računam na to da će ojačati i otići dublje u šumu uživati u svojem slobodnom, divljem, životinjskom životu. Do tada, prava je privilegija promatrati ih ovako izbliza! Kad mi se šćućure jedna pored druge na kućnom pragu i drijemaju dok ja po doma nešto radim, pa ih gledam kroz prozor... milina!!! Tako su male, preeeeslatke. Ne diram ih, ne smetam im, mogu gdje žele i kad žele po vrtu i dalje u šumu! A one se, eto, stalno vraćaju meni na terasu", rekla je pa zahvalila pratiteljima na upozorenjima.

"Hvala na savjetima i upozorenjima, kako da vam kažem, bilo je i gorih divljih zvijeri na toj terasi, preživjet ću! Normalno da meni nije došla jedna lisica, nego odmah tri! Ova treća povremeno svrati, javljam dalje. Također znam za lisičju trakavicu, higijenske mjere se poduzimaju, bez brige. Vidim da i mnoge od vas moje bebe lisice vesele, napravila sam highlightse na profilu, pa uživajte!" zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 14:32