ODMOR NA JADRANU

Tajči se vratila u Hrvatsku: ‘Preletjela je ocean da bih ponovno zagrlila osobu koju obožava...‘

Tatjana Cameron je sa sinovima Evanom, Danteom i Blaiseom stigla u Zagreb i produžila na obalu na godišnji odmor

Tatjana Cameron Tajči

 Instagram/Instagram

Ovako izgleda savršena sreća: moja mama i moji klinci na jednom mjestu i to vrlo posebnom mjestu - napisala je Tatjana Cameron Tajči na Instagramu u nedjelju nakon što je u društvu sinova Evana, Dantea i Blaisea stigla u Zagreb i zagrlila svoju mamu Šteficu.

Brojni pratitelji poželjeli su našoj nezaboravnoj pjevačici da se u Hrvatskoj dobro odmori i uživa, a nema sumnje da će Tajči, koja trenutno odmara na Jadranu, točno tako i učiniti.

Pjevačica koja već desetljećima u Americi gradi uspješnu glazbenu karijeru ne skriva koliko je povezana sa svojom mamom Šteficom. Prije par mjeseci, dok je cijeli svijet još uvijek bio okovan strogim epidemiološkim mjerama uvedenim u borbi protiv korone, preletjela je ocean samo kako bi zagrlila mamu.

- Dobila sam veliku potrebu da ju vidim, zadnjih godinu dana pandemije sam često razmišljala: 'Idem sjesti na avion samo da ju zagrlim'. Svima nam nedostaje ono opušteno vrijeme s majkom, s roditeljima ili prijateljicom, nekim tko ti je posebno drag, pogotovo mama - kazala je tada Tajči koja je sada napokon došla 'na svoje'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:11