SVE MAMIĆEVE ŽENE

Tajanstvenu Nadu ženio je dvaput, a onda je došla Marina: ‘Probao sam je impresionirati svojim Jaguarom. Škartirala me‘

Zdravko Mamić prvo je bio u braku s Nadom, a onda s Marinom. Sada se šuška da će se ženiti i treći put

Marina i Zdravko Mamić

 Cropix

Udaje se Hercegovka - pjevuši se danas u regiji jer je procurila vijest da će Zdravko Mamić navodno treći put stati pred oltar. Njegovo srce ovog je puta osvojila 30-ak godina mlađa Jelena P. iz Ljubuškog, a zajedno planiraju useliti u stan u Mostaru koji trenutno preuređuju, piše Story.

image

Zdravko Mamić i tajanstvena Jelena P.

Cropix/instagram Beautybyzeljana/

Mnogima koji su barem donekle upoznati s privatnim životom Zdravka Mamića iznad glava pojavili su se upitnici jer je on još uvijek, koliko se zna, zakonski u braku s Marinom Mamić. S njom ima i dvije kćeri - Ivu i Luciju.

Marina i Zdravko upoznali su se 1994. godine nakon utakmice na Maksimiru, a on ju je pokušao impresionirati svojim Jaguarom.

image

Marina Mamić i pas Fifty

Damjan Tadic/Cropix

"Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona. Odmah sam se počeo upucavati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće. Mislio sam da ću ju impresionirati jer sam vozio Jaguara. Nisam je impresionirao. Škartirala me i sjela u svoj Uno", rekao je prije nekoliko godina za Express. Marinu Jaguar nije impresionirao, ali je na kraju ipak pala na Zdravkov šarm.

"Sjećam se da sam s njom plesao cijelu večer kao Fred Astaire u najboljim danima. Bacao sam cipele, čarape po podiju, košulju, ostao sam bos, samo u hlačama. Tako je to počelo. Onda je ubrzo došla ženidba, pa Lucija na svijet, onda Iva...", prisjetio se.

image

Obitelj Mamić

Cropix/

Prije Marine, bio je oženjen za tajanstvenu Nadu. Ona je bila njegova prva supruga, a navodno su i dalje u dobrim odnosima. S njom je dobio sina Marija. Nada je od njega starija devet godina, a vjenčali su se kad mu je bila 21 godina.

"Ja sam sa svime rano krenuo, po svim parametrima bio sam ispred svoje generacije pa je i ženidba vjerojatno bila posljedica. Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, djecu, imali su vikendice, kuće, materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lijepo da to imam i ja pa sam se požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene", rekao je za Express.

Upoznali su se u jednom noćnom klubu u koji je izlazio.

"Ona je bila prezgodna, govorila je pet jezika, završila fakultete u Rimu i Londonu. Bila je jedinica i strašno zgodna. Svi smo plesali na plesnom podiju, a ona je svojem društvu rekla: Kad bih barem još jednom mogla čuti ovu pjesmu. Naćulio sam uši, bila je to pjesma ‘I can’t stand the rain‘. Naravno da sam imao svog DJ-a i da mi je još jednom pustio tu pjesmu. To je bio naš prvi kontakt, nakon toga sam je pozvao van i krenulo je", ispričao je tada Mamić, koji ju je odveo u obiteljski restoran na Zelenjaku. Hodali su tri - četiri godine, zatim se oženili i dobili sina.

image

Zdravko Mamić

Vlado Kos/Cropix/

Njezina majka je u početku bila protiv te veze.

"Tast me jako zavolio, a i njena baka. Užasno su me voljeli. Mama je uvijek bila protiv mene, a prije nego što je umrla, kad već nije bila kontaktibilna pa je završila u bolnici, ja sam se o njoj jako brinuo. Dolazio sam svaki dan u bolnicu i donosio joj hranu. Zadnji dan, prije nego što je umrla, davao sam joj vodu na plastičnu injekciju. Sestra ju je tad upitala zna li tko joj je došao. Rekla je: ‘Znam, to je najbolji čovjek na svijetu, moj zet‘", prepričao je tada Mamić.

S Nadom se vjenčao čak dvaput, no nisu uspjeli jer je ona, kako tvrdi, bila jako ljubomorna.

"Nismo mogli skupa, Nada je bila jako ljubomorna, neviđeno. Nažalost, i s pravom. Takva su vremena bila, ja sam bio mlad, gradio karijeru, poslovni čovjek, nije me bilo doma. A ona je željela da budem doma, kao i svaka druga žena koja osjeća opasnost. I tu je došlo do loma, to je jedini pravi razlog. Švrljao sam, nažalost, to su bila takva vremena", priznao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:43