GLUMILA U SAPUNICAMA

Svi su iznenađeni izgledom domaće pjevačice: ‘Čekaj, Antonija Šola ima koliko godina?‘

Luciano Plazibat snimio je video s Anotnijom Šolom i rekao da već 20 godina izgleda isto, s čime su se brojni složili

Antonija Šola

 Instagram/antonija Šola/

Pjevačica Antonija Šola kandidatkinja je showa "Tvoje lice zvuči poznato" gdje svakog tjedna utjelovljuje novu poznatu osobu.

Njezin kolega iz showa plesač Luciano Plazibat snimio je video s Antonijom i komentirao to kako izgleda mladoliko.

"Kad Šola ovo pjeva u studiju, a već 20 godina izgleda isto", poručio je na videu u kojem se čuje Šolina pjesma "Zovem da ti čujem glas" i stihovi "Promijenila sam se, nećeš me prepoznati."

@lucianoplazibat Od Tine iz zabranjene ljubavi, onda Šole koja piva žigolo pa sve do JL-o ona ista…@Antonija Šola Uskoro Šola beauty 😂😂 #tlzp #antonijašola #balkan #fyp ♬ original sound - Nostalgic Vibes

Korisnici TikToka su se složili s Lucianom.

"Je, baš je uvijek ista, svaka čast, a ti sve ljepši", "Doslovno žena ne stari", "Šola ostala u 2005. godini", "Stvarno jedva ju prepoznamo".

Antonija Šola će u lipnju napuniti 45 godina što mnogi ne mogu vjerovati. U vezi je godinama s glazbenikom Mariom Regeljom, a poznato je da su se zaručili. Prije veze bili su dugo poznanici i suradnici.

Antonije se mnogi sjećaju, osim po glazbi, i kao glumicu iz popularne serije "Zabranjena ljubav" koja je počela s emitiranjem 2004. godine i trajala je četiri sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:19