LIJEPE ANA I IZABELA

SVADBENA ZVONA NAKON EURA? Ovo su ljepotice koje su osvojile srca zvijezda Vatrenih

 Instagram

Reprezentativci Duje Čop i Mateo Kovačić dobro su poznata nogometna imena hrvatskoj javnosti dok su ‘uspješne žene koje stoje iza njih’ još uvijek samozatajne.

‘Zbog Duje sam otkrila novu strast, a to je nogomet’, rekla je 27-godišnja Ana Kurobasa, manekenka iz Kaštela i prva pratilja Miss Universe 2008. godine, djevojka godinu dana mlađeg Duje, piše magazin Gloria.

Family day #malaga #family #familyday

A photo posted by Duje Čop (@dujecop) on

Par se upoznao na jednom dočeku Nove godine, u vezi su dvije i pol godine, a danas zajedno žive u španjolskoj Malagi. ‘Ondje baš uživamo, često smo na plaži ili istražujemo okolna mjesta i restorane’, kaže Ana. Premda je primarno posvećena svijetu mode, Ana uči španjolski jezik i uživa u hobiju - kuhanju.

I takooo ... #AKS

A photo posted by Duje Čop (@dujecop) on

Ljubav između Izabele Andrijanić i Matea Kovačića planula je prije šest godina i kako ekskluzivno saznaje Gloria svadbena se zvona očekuju u lipnju iduće godine.

Izabela je samozatajna djevojka iz Sesvetskih Sela, 23-godišnja studentica ekonomije, a čim je prošle godine u kolovozu došla na stadion Santiago Bernabeu gdje je njezin dečko predstavljen kao novi igrač Real Madrida, španjolski su se novinari raspisali o plavokosoj ljepotici i komplimenti su pljuštali sa svih strana.

#theeyeschicotheyneverlie

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Zbog ljubavi prema Mateu Izabela je brzo odlučila napustiti Hrvatsku te su prvo živjeli u Milanu, a sad u Madridu. Ondje se sprijateljila sa suprugom Luke Modrića, Vanjom, a par slobodno vrijeme najradije provodi na putovanjima.

I'm so proud of you words can't even describe. #matchingoutfitsonpoint

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

#gypsysoul

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 12:27