MARKO KUTLIĆ

SVAĐA U DOMAĆEM BENDU NE PRESTAJE, NAKON TJEDAN DANA OGLASIO SE PJEVAČ 'Kod vas sam pročitao da sam izbačen iz benda. Razlozi? Tužni i neistiniti'

 
Na fotografiji: Pravila igre (Marko Kutlić - drugi s desna)
 Ante Čizmić / CROPIX

Nije se igralo po pravilima igre, tvrdi Marko Kutlić, bivši pjevač benda koji je odlučio progovoriti nakon tjedan dana šutnje, razočaran što su ga zbog njegove bolesti kolege iz Pravila igre odlučili zamijeniti novim pjevačem, a o tome ga nisu prethodno obavijestili.

- Kolege iz benda iznenadili su me i zlonamjernim komentarom usmjerenim prema mom vjerskom životu, odnosno pokušajem da me ismiju i proglase ‘prolupalim vjerskim fanatikom’ koji ne može ispunjavati svoje obaveze prema bendu, što je tužno i neistinito. Naravno, sve to kako bi opravdali nastup s novim pjevačem. Sve to, kao i moj brak i obitelj, pokušali su prikazati kao otežavajuću okolnost u građenju karijere benda koji je, unatoč svemu navedenome, uspješan.

Kao duhovnom i obiteljskom čovjeku, nedopustivo mi je da mi se zabranjuje da u javnosti spominjem da sam oženjen, otac i vjernik. To je samo mali dio nekorektnog ponašanja koje smo moja obitelj i ja proživljavali svakodnevno od članova benda na čelu s Goranom Beloševićem, bubnjarom, a što je imalo za posljedicu narušavanje mojeg zdravstvenog stanja - tvrdi Marko Kutlić koji ističe da nakon svega ne može nastaviti suradnju s bendom.

- Što ću dalje, najiskrenije ne znam. Idućih mjesec dana posvetit ću se svojoj obitelji i sebi. Poruka koju ja želim prenijeti poruka je mira i ljubavi. Emotivan sam i duhovan čovjek i glazbom sam se oduvijek bavio iz ljubavi te mislim kako ne bi bilo u redu od mene da potratim dar koji mi je dan - kaže Marko.

U ponedjeljak kasno navečer njegov sad već bivši bend Pravila igre na službenoj je stranici na Facebooku objavio status o ovoj temi dajući do znanja da to više ne žele komentirati:

'Istina je uvijek samo jedna i kao takva uvijek pobjeđuje. Marko je i službeno zatražio istup iz benda i odlazak u solo karijeru. Ovom izjavom zatvaramo poglavlje s Markom i više se nećemo očitovati i razgovarati o toj temi bez obzira na eventualne pokušaje diskreditacije i provokacije u budućnosti. Marku hvala za sve što je prošao s nama i želimo mu svu sreću.

Ovo sve što se zbiva je daleko od onoga zbog čega smo tu, a to je glazba, pjesme, emocija, ljubav, vaša i naša zajednička energije i jedino je to bitno. I zato, uskoro ulazimo u studio i pripremamo nove pjesme! Ovo radimo samo zbog vas i vaša podrška nam je najbitnija u ovim trenutcima! Veliko vam hvala na tome!'

Nekoliko sati nakon njih oglasila se i Markova supruga Marija Kutlić: 'Istina je samo jedna, a njeno ime je isus Krist. Znate onaj kojeg vi ismijavate po medijskim člancima.

Dragi ljudi, ovo vam je tipični primjer skretanja pažnje na bitne stvari dok npr. pola Hrvatske gori. To je ono što sam naučila na svojem studiju novinarstva.

Svašta sam doživjela od ovih ljudi, proglašena sam sijateljicom mržnje, krivotvoreni su instagram razgovori... Od početka sam bila kamen spoticanja za dotični bend, a postojala sam puno prije njih. I eto, ja sam još uvijek ovdje i stojim iza svojeg uspješnog muškarca dok njih polako prekriva medijska prašina koju su na trenutak uzburkali. Skinut će netko novi za instagram pa će to bit zanimljivije.

Dotičnima želim sve najbolje, puno para, lajkova, koncerata i nekog pjevača koji će plesati kako oni sviraju. Moj Marko je oduvijek imao čvrsta uvjeranja i baš zato ga volim. Mi ne gradimo svoju kuću na pijesku, nego na našem sinu Petru stijeni.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 22:22