TENISAČEVI SINOVI

Supruga Marina Čilića otkrila da čekaju još jednog dječaka: ‘Naš Baldo više neće biti jedini šef‘

‘Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro‘, otkrila je Kristina u Petrinji na humanitarnom turniru Gem, Set, Hrvatska
Vjenčanje Marina Čilića i Kristine Milković u Crkvi Svetog Nikole 2018.
 Niksa Duper/Cropix

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić nedavno je na humanitarnom turniru Gem, Set, Hrvatska okupio brojne sportaše među kojima su bili i nogometaši Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marijo Mandžukić i Ivan Perišić, koji su skupljali donacije za obnovu sportskog igrališta u Petrinji, a s njim je stigla i njegova trudna supruga Kristina.

image
Luka Modrić i Marin Čilić u Petrinji na Ćilićevom humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska
Damir Krajac/Cropix

- Grad je još uvijek razrušen i nadamo se da je ovo trenutak u kojem će stvari krenuti nabolje. Mi smo pomogli obnoviti ovo igralište da djeca imaju sigurniju i sretniju igru pa se nadamo da će se i grad polako obnavljati i da će se ljudi vratiti svojim kućama i da će Petrinja i cijela okolica zaživjeti kako je bilo i prije, ako ne i bolje - ispričala je diplomirana psihologinja i politologinja za InMagazin.

image
Ivan Dodig i Ivan Perisić dijele autograme
Damir Krajac/Cropix

Govorila je i o svojoj trudnoći te otkrila da će njihov sinčić Baldo dobiti brata.

- Dečko je, tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu - rekla je Kristina.

image
Kristina Milković, supruga Marina Čilića
Boris Kovacev/Cropix

Baldo se, kaže, veseli bratu, no istaknula je da je maleni dosad bio "šef".

- Veseli se, vidjet ćemo kako će to biti jer je navikao da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete, dobro proći - istaknula je.

Otkrila je i da se dobro osjeća u drugoj trudnoći.

image
Mateo Kovačić u Petrinji
Damir Krajac/Cropix

- Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro. Sad je malo teže ipak, em vrućina, em malo dijete, ali osjećam se stvarno dobro - ispričala je.

image
Ivan Perišić, Borna Ćorić i Ivan Dodig na spektalu Gem Set Hrvatska u Petrinji
Damir Krajac/Cropix

Marin i Kristina vijest o prinovi otkrili su početkom svibnja. "Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata. Novi član se timu Čilić pridružuje kasnije ove godine", objavio je Čilić na svom Instagram profilu objavivši fotografiju sina Balda.

Kristina i Marin u braku su već pune tri godine.

Proslavljeni sportaš i diplomirana psihologinja i politologinja vjenčali su se 2018. u crkvi Svetog Nikole u Cavtatu nakon dugogodišnje veze. Goste je na proslavi u tvrđavi Revelin zabavljao Zlatan Stipišić Gibonni, a slavlje je u medijima najavljivano kao "vjenčanje godine".

image
Vjenčanje Marina Čilića i Kristine Milković u Crkvi Svetog Nikole 2018.
Niksa Duper/Cropix

Par se upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa.

U obitelj je krajem siječnja prošle godine stigla prva prinova - sin Baldo.

- Malenog smo nazvali Baldo jer je to ime Kristinina pokojnog oca, koji je, nažalost, prerano preminuo, u vrijeme kad je njoj bilo tek sedam godina. Prvo, ime nam je jako lijepo, a drugo, ima snažnu simboličku vrijednost - kazao je Čilić za Jutarnji prije godinu dana.

On i supruga Kristina, Kike, kako je on od milja zove, već su se, kako nam je ranije priznao, naviknuli na specifičan životni stil koji često podrazumijeva odvojenost.

- Ona je također jako motivirana kao osoba. Ima svoj svijet, smjer, želi imati svoju karijeru, što ja apsolutno podržavam. Zato smo i uspjeli stvoriti jako čvrstu vezu, jako se lijepo dopunjavamo. Oboje imamo svoj svijet i posao, ali, naravno, jako pazimo da imamo i vrijeme kad smo zajedno. Ponekad ona može odvojiti neki period i ići sa mnom na turnire - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:15