ODULJILO SE ČOVJEKU

Suprug Marijane Mikulić romantično joj čestitao godišnjicu braka - ali pogrešnu: Ovo je njezina reakcija

Unatoč krivoj brojci godina, Josip se potrudio pa je svojoj dragoj dao i cvijeće te poklon

Josip i Marijana Mikulić

 Instagram/Marijana Mikulić/

Glumica Marijana Mikulić i njezin suprug Josip slave 18. godišnjicu braka, a Marijana se na Instagramu pohvalila kako ju je suprug iznenadio čestitkom. Doduše, čestitao joj je krivu godišnjicu...

Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. ‘Tek‘ smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud, mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni. P.S. Dobila sam i cviće i poklon, ove godine se baš zadao. Možda da produlji auslenderski život", našalila se u opisu objave, koja uključuje njihovu fotografiju iz mlađih dana i njegov status. Inače, Josip već neko vrijeme boravi u Berlinu u Njemačkoj, gdje će provesti godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj.

"Preživio sam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju, ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica", napisao je njezin suprug Josip, koji se malo zabunio.

Glumica i njezin suprug profesor te pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu vjenčali su se 2005. godine. Zajedno imaju trojicu sinova - Ivana, Andriju i Jakova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:13