ZAGRIJAVANJE ZA KONCERT

Strani turisti zapjevali Mišin hit, pogledajte ludi video: ‘Akouu me oustavish...‘

Na glazbeni spektakl u Splitu stiže publika iz cijele regije, a gostovat će i Jole, Alen Nižetić, Saša Antić i mnogi drugi...

Strani turisti pjevaju Mišin hit

 Jl/

Sada je već svima jasno: u nedjelju se na Hajdukovom starom placu, u srcu Splita, sprema spektakl koji je više od koncerta, a na kojem će Mišo Kovač skupa sa svojom vjernom publikom pjevati svoje najveće hitove poput 'Dalmacija u mom oku', 'Ti si pjesma moje duše', 'Proplakat će zora', 'Ostala si uvijek ista', 'Ako me ostaviš'...

Gosti koncerta bit će 'Mišina mala', Ivana Kovač, klapa Rišpet, Alen Nižetić, Slavonske lole, Joško Čagalj Jole i Saša Antić koji će skupa s legendom izvesti neslužbenu himnu Hajduka, pjesmu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin'.

Dalmacija, ali i cijela Hrvatska, u nedjelju će pokazati koliko poštuju i vole čovjeka koji je uvijek ponavljao kako on bez svoje publike ne postoji. I ne samo oni, jer u Split, koji će ove nedjelje Mišine pjesme puštati po kalama, trgovima i rivi, dolaze i ljudi iz susjednih zemalja, pa tako i čovjek iz Banja Luke koji je u Split doputovao prvi puta još 5. svibnja, pogrešno misleći da se koncert održava toga dana. Čuvši to, Mišo Kovač pozvao ga je da bude njegov gost ove nedjelje, 5. lipnja na stadionu.

image

Mate Mišo Kovač prije odlaska na finale Kupa

Privatni Album/

Mišo će se pred svojom vjernom publikom pojaviti na spektakularnoj pozornici od 250 kvadratnih metara, s krovištem od 300 kvadratnih metara, koja skriva 240 svjetlosnih uređaja, te 100 kvadratnih metara led ekrana. Monumentalna scenografija širit će se na više 60 metara dužine u koju će biti utkano više od 450 metara brodskih konopa a koju je dizajnirao Neno Stojaković.

image

Ovako će izgledati velika pozornica na Mišinom koncertu

/Privatna Arhiva

Na bini će biti postavljen razglas jači od 300 Kilovata, što je više nego što je ikad postavljeno na toj lokaciji. Radovi na montaži pozornice počeli su danas, kada su na Stari plac stigla 2 šlepera, 9 kamiona i nekoliko kombija s opremom.

Na stadionu će biti i 2 VIP lože, 2 VIP back stagea, a na samu tribinu postavit će se dodatne stolice kako bi svi uživali u spektaklu jedine živuće dalmatinske legende.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:53