MNOGI SU LJUTI

Što se to dogodilo s glasanjem? Gledatelji se masovno žale na društvenim mrežama: ‘Pa zar ni to ne možete regulirati?!‘

Čitateljica nam je ustupila poruku koja je poslana u 21.47, a tek kad je glasanje završilo, dobila je obavijest da više nije aktivno

Prigovori na glasovanje

 Renato Branđolica/

Voditelji Dore objavili su prije proglašenja pobjednika kako je ove godine u izboru za hrvatskog predstavnika na Eurosongu glasalo preko 180 tisuća ljudi. Glasanje je službeno otvoreno u 21.42, a zatvoreno u 21.57. Međutim ubrzo nakon što je glasanje završilo brojni su se gledatelji požalili kako nisu dobili nikakvu povratnu informaciju na svoje poruke.

Glasati se moglo putem telefona ili SMS poruka. Jedna nam je čitateljica poslala screenshot poruke u kojoj je vidljivo da je poslana u vrijeme kad je glasanje bilo otvoreno, ali tek je puno kasnije, kad je glasanje završilo dobila je obavijest da glasanje više nije aktivno.

- Nije mi toliko do nagradnog natječaja ni glasa, ali ne razumijem zašto se uvijek u ovakvim slučajevima događaju tehničke poteškoće ili nekakva preopterećenja sustava, rekla nam je.

Na društvenim mrežama se ubrzo pojavila veća količina sličnih screenshotova, a gledatelji su ljutito prigovarali da stvari ne funkcioniraju. Mnogi nisu dobili nikakvu povratnu obavijest, pa ne znaju jesu li im glasovi priznati ili ne.

Čekamo odgovor HRT-a, objavit ćemo ga čim ga dobijemo.

image

SMS poruka

Screenshot/
image

SMS poruka

Screenshot/
image

SMS gledatelja

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:51