SVEMIRSKO IZDANJE

‘Što je ovo?‘: Indira Levak pozirala u neobičnom kostimu koji je izazvao različite reakcije

Reakcije fanova su različite. Sežu od ‘Slatka ljubavi‘, ‘Bomba‘ i ‘Svemirski moderno‘ do ‘Što je ovo?‘ i ‘Nije baš dobro ispalo‘

Indira Levak

 Instagram/Indira Levak

Kad pomisliš da ne može čudnije... komentirali su obožavatelji Indire Levak najnovije modno izdanje svoje omiljene pjevačice. Jer, glazbenica koja se i inače voli hrabro poigravati modom ovog puta osvanula je u neobičnom kostimu sa srebrnim detaljima različitih oblika i sa širokim srebrnim trakama što su joj visjele s ramena.

Na to je obula čizme s visokom potpeticom što sežu iznad koljena, a uz fotografiju u tom izdanju, koju je podijelila na Instagramu, kratko je napisala: ‘Future iz coming‘, uz emoji vanzemaljca.

Reakcije fanova su različite. Sežu od ‘Slatka ljubavi‘, ‘Bomba‘ i ‘Svemirski moderno‘ do ‘Što je ovo?‘ i ‘Nije baš dobro ispalo‘.

Onima koje je začudio novi Indirin modni odabir sve je postalo jasnije kada su doznali kako je ona ovu kombinaciju odabrala za nastup na karnevalu u Kaštel Starom, što je naknadno pojasnila videozapisom podijeljenom na InstaStoryju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:06