TRENUCI ODMORA SU RIJETKI

STJEPAN HAUSER Vodim poprilično kaotičan život, ustajem ovisno o tome kad legnem

 Instagram

9.00 Ustajem iz kreveta, često uz zvuk alarma jer inače vodim prilično kaotičan život, više neuredan, pa i nemam neku rutinu. Ali, u devet sati ustajem kad smo, primjerice, u studiju i snimamo novi album. Inače ustajem ovisno o tome kad legnem, što pak ovisi o rasporedu koncerata.

9.10 Kad se napokon izvučem iz kreveta, odmah krećem prema kupaonici. Umivanje, tuširanje, pranje zubi i to je to. Brijem se vrlo rijetko. Tek kad stvarno moram.

9.20 Oblačim nešto bez previše razmišljanja i zovem taksi koji me vozi do studija. Ne pijem kavu i ne doručkujem kod kuće jer to sve obavimo u studiju. Tek kad se tamo okupimo i dođemo k sebi, razmišljamo o jelu. Kad nas uhvati glad. Ujutro uglavnom žurim i nemam živaca ni za što.

9.30 Taksi je dolje i krećemo prema studiju. Kad ustanem ranije, odem i pješice. Volim hodati, ali do studija mi trebaju i do dva sata, pa često nemam vremena. Tek kada budem na godišnjem, sada u kolovozu prvi put u životu, možda ću napokon imati vremena za lagana, opuštena jutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:09