BUNTOVNIK NA ČELU

Stjepan Hauser bez dlake na jeziku: ‘Volim Srpkinje. One su vatrene. Hrvatice su opatice‘

‘Vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju‘, govori Hauser

Stjepan Hauser

 Josip Cekada/Cropix

‘Buntovnik na čelu‘ Stjepan Hauser jedan je od najpoznatijih violončelista današnjice, a svoju veliku svjetsku turneju započeo je koncertom u Areni u Budimpešti, odakle nastavlja svoje pokoravanje Europe.

Nedavno je izdao prvi samostalni album ‘The Player‘, a u intervjuu za Nova.rs progovorio je o glazbi, ali i strasti prema violončelu i ženama. Za srpske medije priznao je da se raduje koncertu u Beogradu jer su mu Srpkinje posebno drage.

"Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju", govori Hauser za Nova.rs i uspoređuje žene iz Srbije s Hrvaticama.

"Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu", zaključuje.

Sviđa mu se i što mu komplimentiraju da je ‘najbolji ljubavnik iz svijeta glazbe s ovih prostora‘.

"Paše mi taj kompliment zato jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula", kaže Hauser.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:22