PODIJELJENE STRANE

Stjepan Hauser bacao znojne ručnike na obožavateljice, one se ‘trgale‘ za njih: ‘To je nepoštivanje žena‘

Video u kojem Stjepan Hauser baca znojne ručnike obožavateljicama naišao je na podijeljene reakcije

Stjepan Hauser baca znojne ručnike obožavateljicama

 Screenshot/instagram/hausercello/

Violončelist Stjepan Hauser objavio je video na Instagramu u kojem baca znojne ručnike tijekom nastupa u publiku. Brisao se ručnicima, bacao ih obožavateljicama koje su bile više nego oduševljene ako bi znojni ručnik pogodio baš njih, a neke su se čak i posvađale vukući ručnik svaka u svoju stranu. Glazbenik je poznat kao miljenik žena, što je reakcijama u ovom videu i potvrdio.

„Na sljedeću turneju ću morati ponijeti više ručnika”, napisao je uz objavu koja se dijelu obožavatelja činila simpatična.

Ipak, nisu sve obožavateljice bile oduševljene ovim potezom.

„Vrlo sam razočarana zbog ovog poteza, trebao bi poput pravog gospodina, kakvim se prikazuješ, bacati ruže umjesto smrdljivih i znojnih ručnika”, napisala je jedna obožavateljica, a slični komentari su se nastavili.

„Ovo je nepoštivanje žena koje su tvoje obožavateljice. Žao mi je”, „Ja bih mu ga bacila natrag, to je jako ružno ponašanje”, „Uozbilji se... Jednom umjetniku ne priliči takvo ponašanje”, „To je nepoštivanje žena”, „A žene, ne mogu vjerovati koliko nisko se spuštate”, pisali su obožavatelji nezadovoljni ovim događajem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:43