NOVI HIT

Stiže ‘Moji ljudi‘, najosobnija pjesma Nine Badrić: ‘Ja znam kome sam je posvetila‘

Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb

Nina Badrić

 Press/

Omiljena glazbenica Nina Badrić već mjesecima uveseljava svoju publiku novim pjesmama, pa tako nakon #onokad koja i dalje dominira radijskim eterom i strastvene "Kako si", stiže njezina najosobnija pjesma s nadolazećeg albuma - "Moji ljudi".

Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb.

"Pjesma ‘Moji ljudi‘ je najosobnija pjesma na novom albumu. Napisala sam je prije gotovo četiri godine i za mene ima posebno emotivno značenje. Ja znam u svome srcu kome sam je posvetila. Ona nosi jednu iskrenu emociju i govori o povratku sebi spoznajama i zatvaranju kruga života. Miro Buljan je producent ove pjesme i mislim da joj je pronašao baš pravu mjeru, kao i redatelj spota Darko Drinovac koji je video zamislio vrlo intimno", ispričala je Nina.

U novom singlu "Moji ljudi", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima, publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni koji Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

"Svakako ću je otpjevati i u Areni 30.11. i zapravo jedva čekam čuti reakcije publike jer njihov sud je na kraju jedino što vrijedi. Za mene će najveća sreća biti kada ćemo je zajedno pjevati moja publika i ja - moji ljudi i ja", poručuje pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:19