‘TU SMO ZBOG TORTE‘

Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon smrti očuha: Pokazala i dečka s kojim je godinama u vezi

Na Instagramu je objavila fotografiju sa svadbe u Zagrebu, a nevjerojatno je koliko liči majci...

Vidoje i Nikolina Ristović

 Neja Markicevic/

Hana Cigoj, starija kći Nikoline Pišek koju je dobila s bivšim partnerom Markom Cigojem, oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon smrti očuha Vidoja Ristovića.

Na Instagramu je objavila fotografiju sa svadbe u Zagrebu na kojoj je pozirala s dečkom Andrejem Ivanišem s kojim je nekoliko godina u vezi. Dotjerana za posebne prilike, njena sličnost majci došla je do posebnog izričaja.

- Tu smo zbog torte - napisala je u opisu, a pratitelji su joj uputili komplimente na račun izgleda.

Hana je prošle godine diplomirala medicinu na Sveučilištu u Edinburghu, a Nikolina ju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem, dok s pokojnim suprugom Vidojem ima još i osmogodišnju Unu Sofiju.

image

Vidoje i Nikolina Ristović

Neja Markicevic/

Podsjetimo, Vidoje Ristović je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a prve informacije govorile su da je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. No Vidojev otac ne vjeruje u to.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a ona se od njega oprostila i emotivnom objavom na Instagramu uz njihove zajedničke fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 01:57