NOVI HIT

‘Šta mi je‘ napokon se upitao i Tonči Huljić, a iza toga i ovog puta stoji njegova Vjekoslava

Huljić je za ovu novu pjesmu, čije je stihove napisala Vjekoslava Huljić, odsvirao sve instrumente osim mandoline

Tonči Huljić i Madre Badessa - Šta mi je

 Press/

‘Šta mi je‘ napokon se upitao i Tonči Huljić, ali samo za potrebe svoje nove pjesme pisane za Madre Baddesu koja, međutim, odskače od tradicionalnog zvuka tog vokalno-instrumentalnog sastava i zalazi u nešto što je splitski skladatelj nazvao ‘Madre Badessa meet r&b‘.

image

Tonči Huljić i Madre Badessa - Šta mi je

Press/

- Ovo je drugačija pjesma koju sam čak i otpjevao na drugačiji način, no svejedno ćete u njoj prepoznati onaj Madre Badessa stil - kaže Huljić koji je za ovu pjesmu, čije je stihove napisala Vjekoslava Huljić, odsvirao sve instrumente osim mandoline. Uz to što je pjesmu skladao i aranžirao je, sam je režirao i video spot u kojem se pojavljuju likovi što ih je u svojim skladbama već opjevao poput Tonija iz spota ‘Guštam‘, Mare luda iz ‘Mare lude‘, mama iz spota za pjesmu ‘Inamorana‘, te unuka iz spota za skladbu ‘Baci oko na mene‘.

- Uobičajeno je da vidimo neke dobro poznate likove iz dosadašnjih priča Madre Badesse, no naravno u ovom spotu su u potpuno drugačijem kontekstu, a ja volim da svatko iz spota izvuče svoju interpretaciju - kaže Huljić, kojeg ovih dana gledamo u ulozi suca u RTL-ovom showu ‘Superstar‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:59