ONA IM JE FAVORIT

Srpske eurovizijske predstavnice zapjevale Albinin ‘Tick-Tock‘, poslušajte kako zvuče

Nakon što su osvojile regiju hitom ‘Favorito‘ u Rotterdamu će u drugom polufinalu braniti boje svoje zemlje pjesmom ‘Loco Loco‘
Hurricane
 Instagram

Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati regionalno popularna grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Nakon što su osvojile regiju hitom 'Favorito' u Rotterdamu će u drugom polufinalu braniti boje svoje zemlje pjesmom 'Loco Loco'. Kladionice im predviđaju plasman u veliku završnicu natjecanja 22. svibnja.

Pjevačice su popričale za hrvatski eurovizijski portal eurosong.hr te su našu predstavnicu Albinu Grčić navele kao svog favorita, a i same su izvele pjesmu "Tick-Tock".

image
Albina Grčić
Matija Djanjesic/Cropix

"Albina je zaista sjajna i ima odličnu energiju koju će sigurno osjetiti eurovizijska publika. Pjesma baš brzo ulazi u uši i uvjerene smo da će se baš dobro plasirati", rekle su.

Od hrvatskih predstavnika iz prošlosti izdvojili su 'Mariju Magdalenu' Doris Dragović te nastup Jacquesa Houdeka na Eurosongu 2017. godine.

22-godišnjoj Splićanki Albini raspored je posljednjih dana prebukiran. Dani joj prolaze u plesnim i pjevačkim probama. U stopu je prate njezini plesači Luciano Plazibat, Marko Marić, Devin Juraj i Stjepan Cutvarić, koji su njoj uvježbavaju svaki detalj nastupa do savršenstva.

Mlada pjevačica nakon pobjede na Dori svakodnevno radi na kondiciji, koreografiji, glasu... Jako puno je uključena i u organizaciju i stvaralački tim. Pjevačica uživa u svakom koraku i cijelom kreativnom procesu te ga jedva čeka zaokružiti nastupom na Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:34