OPET U BOLNICI

Šprajc zabrinuo fanove fotografijom iz bolničkog kreveta: ‘Evo me u kardiološkoj radionici...‘

Omiljeni televizijski voditelj javio nam se kratko iz bolnice, a znamo i kada se vraća pred kamere...
Zoran Šprajc s liječnicima
 Instagram

Zoran Šprajc (52), jedan od naših najomiljenijih televizijskih voditelja jučer je šokirao fanove, prijatelje i kolege objavom na Instagramu.

U storyjima je objavio fotografiju s pogleda kroz prozor odjela kardiologije u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Merkur.

image
Instagram

Javili smo mu se kako bismo provjerili je li dobro, na što je on šturo odgovorio:

- Jesam, sve ok, bez brige.

Isto je potvrdio i danas fotografijom iz bolničkog kreveta uz svoje liječnike kojom je pratiteljima dao do znanja kako se nije radilo o teškom iznenadnom zdravstvenom stanju, već o brizi i kontroli njegovih ranijih kardioloških stanja.

- Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara.

Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! - napisao je Šprajc na Instagramu.

Kako bi umirio obožavatelje koji su se zabrinuli, pomislivši da je u bolnici ponovno završio zbog infarkta, Šprajc je otkrio i da se brzo vraća pred kamere.

- Vidimo se u ponedjeljak u 'RTL Direktu' – dodao je u objavi.

image
Darko Tomaš/Cropix

Podsjetimo, omiljeni televizijski voditelj, višestruko nagrađivan i od struke i publike punih je pet mjeseci izbivao s malih ekrana. Prije gotovo punih godinu dana, 23. studenoga 2019. doživio je svoj drugi infarkt. Tada je operiran u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava gdje su mu ugradili stent, odnosno proširili sužene krvne žile srca. Uz to, prije šest godina dijagnosticiran mu je blagi infarkt, nakon čega su mu prvi put ugradili stent. Tada je bio hospitaliziran oko dva tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:05