PRESLATKA TOBICA

Šprajc se pohvalio novim članom obitelji: ‘Prvo su se doma usprotivili, a sad se maze k‘o da im je najrođenija‘

Televizijski voditelj i urednik udomio je mačkicu koja se zove Tobica

Zoran Šprajc

 Instagram/Zoran Šprajc

U domu Zorana Šprajca ovih dana sve se vrti oko male, preslatke prinove. Televizijski voditelj i urednik, naime, udomio je mačkicu koja se zove Tobica, pa sad doma uz nedavno udomljenu mačku Milicu i svoju ljubimicu psa Belu ima već tri kućna ljubimca.

- Ljude kojima su djeca već odrasla prepoznat ćete po tome da im pas i mačka nisu dovoljni nego im trebaju barem dvije mačke i pas. Inače, zgodno je kak se doma svi usprotive kad im najavim još jednu životinju, a onda se s njom maze k‘o da im je najrođenija - prokomentirao je Šprajc na Instagramu uz fotografije Tobice, te sliku Tobice i Milice na kojoj se vidi da Milica zasad nije očarana malom brkatom pridošlicom.

Šprajc je siguran da će se njegove mačkice ubrzo sprijateljiti, a svoj život, priznaje, ne može više ni zamisliti bez životinja.

- Zanimljiva je veza čovjeka i kućnog ljubimca, ponekad se čini neprilično jaka i velika u odnosu na veze i odnose koje bi ljudi međusobno trebali imati. Netko je jednom rekao da je to zapravo jedina bezuvjetna ljubav. I ima smisla, toj ljubavi se predajemo i nju iskazujemo bez ikakvih emotivnih kalkulacija, u njoj smo slobodni i otvoreni kao rijetko kad s drugim ljudima. Nekim ljubimcima dajemo emocije bez očekivanja da će ih snažno uzvratiti, ali kad nam daju i makar malo od sebe, osjećamo kao da su nam dali sve (mačke), a s nekim drugima je posve obratno: voljet će svog čovjeka čak i da je najveća pi**a na svijetu. (pas) - kaže RTL-ova zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 00:59