RTL DIREKT

ŠPRAJC NAKON GOTOVO POLA GODINE PONOVNO UŽIVO U SVOJOJ EMISIJI Ovoga puta samo kao gost, otkrio je i kada se vraća u voditeljsku ulogu

 RTL

Popularna informativna emisija RTL Direkt u ponedjeljak je proslavila svoju petu godišnjicu emitiranja, a u njezinom rođendanskom izdanju nakon pet mjeseci izbivanja zbog zdravstvenih problema uživo se javio njezin voditelj Zoran Šprajc. Pridružio se Mojmiri Pastorčić, koja ga već mjesecima mijenja u voditeljskom stolcu, a gledateljima je pritom najavio svoj povratak na male ekrane, i to već ovoga četvrtka.

- Lijepo vas je vidjeti nakon pet mjeseci, nedostajali ste mi. Već sam jednom najavljivao povratak, ali se dogodila situacija s koronom, a kako je RTL odgovorna televizija, a ja rizična skupina, nisu mi dali da se vratim. Diskretno ću najaviti da se u četvrtak vraćam na male ekrane, a ovo javljanje je samo zagrijavanje, kazao je Šprajc u javljaju u 'Direkt'.

Prokomentirao je i da nije vjerovao da će 'Direkt' doživjeti svoju 1003. emisiju, a zahvalio je i gledateljima na vjernom praćenju.

- Bila je i tada trema kao i sada, ja sam htio raditi neku drugačiji emisiju, a RTL je htio to prikazivati. I onda se otkrilo da postoji još ljudi koji bi radili drugačiju emisiju. Pokazalo se da se to gledateljima isto svidjelo, rekao je Šprajc koji je s Mojmirom, svatko u svom studiju, puhao svjećicu na slavljeničkom kolaču.

RTL Direkt emitira se od ponedjeljka do četvrtka u 22:15h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:56