DRAMA NA AUTOCESTI

Splitska pjevačica doživjela nesreću na A1: ‘Policajka mi je rekla: Jesi li svjesna da ti je danas novi rođendan?‘

Zahvalila je i mladiću koji je stao nakon nesreće i nakon što je provjerio da je dobro je na svoju inicijativu postavio trokut

Maja Bajamić na svom je Instagramu objavila fotografije razbijenog automobila

 Instagram, CROPIX

‘Jesi li svjesna da ti je danas novi rođendan?‘, rekla je splitskoj pjevačici Maji Bajamić policajka na autocesti Zagreb-Split nakon što je došla na mjesto prometne nesreće u kojoj je sudjelovala.

Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, a ona u lijevoj traci, kako je napisala u svojoj objavi na Instagramu.

"Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk, kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi par sekundi koje nikad neću zaboraviti."

Iako je automobil nakon svega potpuno neupotrebljiv, a zračni jastuci se nisu aktivirali, Maja je čudom ostala neozlijeđena.

"Iako sam htjela krenuti sinoć, livo svitlo koje je crklo prije puta bilo mi je znak da nakon sto ga mehaničar popravi odem ipak na spavanje i krenem ujutro i isti dan se vratim, jer večeras nastupam.

Krenula sam tako jutros rano na pogreb ‘biti tu‘ uz rijetku osobu iz rubrike ‘moji ljudi‘, koja je izgubila tatu.

Plan je bio oko 16,17h krenuti natrag za Zg, upjevati se, uskočiti u haljinu, štikle, make up i friz i otpjevati svoj dio na slavlju zamislite-rođendana.

Sinoć sam prvi put u životu htjela otkazati angažman koji sam potvrdila, jer sam osjećala neopisivo veliku emocionalnu težinu, jer uz ovu vijest, još jedna bliska osoba vrlo nedavno je teže stradala u prometnoj nesreći.

Ja sam hipersenzibilna osoba i svatko tko je, zna o čemu pričam.

Svatko tko nije, voljela bi da sazna da postojimo.

I između ostalog, pišem ovo i zbog toga.

Nazvala sam kolegu uz kojeg pjevam taj svoj dio i rekla kako se osjećam i da nikad nisam imala takav osjećaj.

Presudila je kao i uvijek profesionalnost i ono ‘bit će dobro‘ jer ljudima koji se profesionalno bave ‘uveseljavanjem drugih ljudi‘, glava je u torbi i na cesti stalno, iz tuge i raspada do srece i osmijeha nas dijele milisekunde i unutarnja postavka ‘sretan mood‘ ispod kojeg su prečesto oceani težine i još jedan put neće biti ništa novo i preživjet ću.

Do ovog trenutka.

U ovom rođendanskom trenutku čuda je previše", napisala je u dugoj objavi.

image

Maja Bajamić

Krešo Jović/

Također je zahvalila mladiću koji je stao nakon nesreće i nakon što je provjerio da je dobro je na svoju inicijativu postavio trokut.

"Pružila sam mu ruku i osjetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Nazvala sam instiktivno i na vlastito iznenađenje osobu koju sam u životu imala premalo, a najmanje onako kako sam trebala.

‘Tata, imala sam težu prometnu, šta sada, kako se to sad dalje?‘

Novo nam je to sve, ali uspili smo sanirati stvar.

U svom kaosu. Bila sam sretna sto ga mogu nazvati.

Bila sam sretna što je napokon bio tu baš kada sam ga trebala, baš kako sam ga trebala.

Bila sam sretna što je to bio baš on."

Alkotestirali su je i rezultat je bio negativan. "Emocije su moj alkohol. Za to nemate test i bolje da nemate", napisala je.

"Slušajte svoj unutarnji glas.

Nazovite ljude koji vam nedostaju.

Grlite se

Odmarajte

Opraštajte

Molite i volite.

Išla sam na sprovod,

Mogla sam biti pokopana

Na putu sam,

Pjevam večeras na rođendanu, slavim i svoj", zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:11