GOZBA ZA UGLEDNIKE

Španjolska kraljica zadivila uzvanike na svečanoj večeri, elegancijom se istaknula i prva dama Hrvatske

Kralj Filip VI i kraljica Leticija u palači u Madridu ugostili su sudionike summita, među njima i našeg predsjednika sa suprugom

Supruga predsjednika Zorana Milanovića sjedila je nasuprot španjolskom kralju 

 Juanjo Martin/efe/pool/dydppa/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Predsjednik Zoran Milanović koji u Madridu predvodi hrvatsko izaslanstvo na 32. Summitu NATO-a, sa suprugom Sanjom Musić Milanović bio je gost na svečanoj večeri koju su u čast šefova država i vlada organizirali španjolski kralj Filip VI i kraljica Letizija u svojoj palači u Madridu.

image

Španjolski kralj i kraljica sa šefovima država i vlada prije večere

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Fotografi su, čini se prema raspoloživim fotografijama, imali prilike snimiti goste za raskošnim stolom na samom početku, a nakon toga ih pustili da u miru objeduju. Ipak, uspjeli su "uhvatiti" našu prva dama koja je za tu prigodu odabrala haljinu zlatno-smeđe boje.

Hrvatska prva dama poznata je po sjajnim modnim odabirima i eleganciji, te svojoj ljubavi prema zemljanim tonovima. Za ovu svečanu priliku odlučila se za raspuštenu, ravnu kosu, a outfit finiširala s visećim zlatnim naušnicama i crvenim ružem. Nju i predsjednika, protokol je smjestio dva mjesta dalje od kraljice Letizije, preko puta kralja Filipa VI.

image

Raskošna večera priređena je u dvorcu u Madridu

Juanjo Martin/efe/pool/dydppa/Shutterstock Editorial/Profimedia/J

Večeri su prisustvovala 44 šefa država s pratnjom. Gosti su uživali u bogatom meniju - desetak različitih predjela, glavnom jelu te desertu s kokosom.

Naravno, sve su oči bile uperene u kraljicu Letiziju koja je globalna modna ikona. Za ovu priliku ona je odabrala sofisticiranu crnu haljinu španjolskog brenda The 2nd Skin Co.

image

Kraljica Letizia sa suprugom i britanskim premijerom Borisom Johnsonom

Juanjo Martin/Afp

Haljini malo drame daju oversize mašne, a kraljica je nije prvi put odjenula. Nosila ju je prošle godine na jednoj dodjeli nagrada. Stavila je i tanki remen, obula cipele s visokim potpeticama, a od nakita je imala samo skupocjene dijamantske naušnice iz kolekcije kraljevske kuće koje često nosi u ovakvim prilikama.

image

Španjolska kraljica Letizia

Robert Smith/Sipa Press/Profimedia/Robert Smith/Sipa Press/Profimedia
image

Španjolska kraljica Letizia

Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia/Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:13