SHOW OKO STARLETE

Sorajina sestra objavila kako se moli da ona ne umre, oglasila se i prijateljica: ‘Ma javila mi se, evo što se dogodilo‘

Vijest da je poznata starleta navodno doživjela stravičnu prometnu nesreću uznemirila je regiju

Soraja Vučelić

 Instagram/soraja Vučelić/

Vijest da je Soraja Vučelić navodno u subotu doživjela stravičnu prometnu nesreću na granici s Albanijom, u kojoj je povrijedila vrat, polomila rebra i zadobila unutrašnje krvarenje, uznemirila je regiju.

U automobilu su s njom navodno bile prijateljica i sestra, koja je nakon nesreće ispričala da se moli za nju te da pali svijeće za njeno ozdravljenje. Naime, Sorajina sestra iz Crne Gore, koja se ne želi eksponirati u javnosti, rekla je za Republiku da se poznata starleta bori za život jer ima unutarnje krvarenje u želucu, što joj i dalje izaziva komplikacije opasne po život.

- Sara ima velike ozlijede u želucu i zbog toga je došlo do dvovremenskog krvarenja - rekla je sestra i dodala da su Sorajine vitalne funkcije i dalje ugrožene.

- Ja se svakog dana molim da mi ne umre, nadam se da će izvući živu glavu - naglasila je.

image

Soraja Vučelić

Marko Todorov/Cropix

Sorajina sestra, koja se s još jednom prijateljicom i starletom navodno nalazila u automobilu, ispričala je da je do nesreće došlo kada je vozilo iza njih krenulo pretjecati njihovo, dok se automobil iz suprotne trake kretao prevelikom brzinom. U tom trenutku je došlo do sudaranja sva tri automobila.

- Ne znam u kakvom su stanju ljudi koji su se nalazili u drugim automobilima. Sudar je bio stravičan, a sve zbog čovjeka koji nas je htio prestići. To su trenuci nepažnje, pogrešno procjenjena brzina i eto... Ništa se više nije moglo napraviti. Mislile smo da će netko zakočiti i da ćemo izbjeći sve, ali nije bilo mogućnosti za to - rekla je Sorajina sestra i dodala kako se starleta sada nalazi u jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj te da liječnici neprestano paze na njeno stanje.

- Sara je sada pod konstantnim nadzorom liječnika. Oni rade sve neophodne analize kako bi zaustavili sve što krvari i da bi se obavila operacija. Želudac joj je oštećen, svakako je čeka dug oporavak. Nadam se da će sve ovo proći kako treba. Baš sam se istraumatizirala i potresla. Stalno sam na vezi s tamošnjim liječnicima, rekla sam da mi javljaju svaku promjenu njenog stanja - rekla je Sorajina sestra.

No, srpski Kurir ima posve drugačije informacije. Prema njihovim navodima, Soraja navodno ipak nije teško ozlijeđena već se, kako tvrdi njena prijateljica, radi o nagnječenju rebra. Starleta, tvrdi, uopće nije imala operacije zbog unutrašnjeg krvarenja, zbog kojeg joj je život navodno visio o koncu.

Prijateljica se javila Kuriru nakon što je navodno razgovarala sa Sorajom koja joj je ispričala da je imala lakšu nesreću.

- Sada sam dobro, nisam imala ozbiljnije ozlijede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK - kazala je navodno Soraja kada se javila svojoj prijateljici.

Podsjetimo, u trenutku kad se nesreća dogodila, putovale su u Albaniju na zabavu koju je organizirala njena poznanica. Plan je bio da se zadrže nekoliko dana te bi se onda preko Hrvatske vratile nazad. Umjesto toga, Soraja je završila u Hrvatskoj na oporavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:04