OSTALA BEZ GLASA

Šokirana Mila Horvat debitira sama na velikoj pozornici: ‘Kako ću ja bez tebe?‘

Nova sezona popularnog showa počinje u subotu kada će se za prvo mjesto boriti osam parova

Lara Antić Prskalo i Mila Horvat

 Instagram/Mila Horvat

Uskoro počinje nova sezona showa ‘Zvijezde pjevaju‘, a poznata TV voditeljica Mila Horvat možda će morati sama nastupiti s obzirom na to da je njezina mentorica Lara Antić Prskalo bolesna.

- Lara ima tešku upalu sinusa, grla, ždrijela i alergiju, rekla je sportska novinarka u objavi na Instagramu.

- Po svim simptomima, Lara ima laringitis. Kako ću ja pjevati bez tebe u subotu, pa mi smo tim?, pitala je Mila svoju mentoricu koja je ostala bez glasa te samo uspjeli izreći ‘bok‘ na početku snimke.

Mila je također podijelila objavu na svom Instagram profilu u kojoj se vidi kako vježba na probi s Larinim suprugom Hrvojem Prskalom, koji je također glazbenik.

- Ono kada se mentorica razboli i uleti njezin suprug da spasi probu. Komunikacija preko papira, bez glasa, dodala je uz fotografije svoje mentorice kako joj piše vokalne savjete na papir.

Nova 11. sezona popularnoga showa počinje u subotu kada će se za prvo mjesto boriti osam parova. Spomenuti ženski par borit će se protiv glumice Jelene Miholjević i Zorana Prodanovića Prlje, influensera Marca Cuccurina i Mije Negovetić, kineziologa i glumca Marija Valentića i Antonije Matković Šerić, književnice i prevoditeljice Ivane Šojat i Gorana Boškovića, novinarke Mateje Šeparović (ex Dominiković) i Bojana Jambrošića, glumca Gorana Grgića i Ivane Kindl, te glumca Domagoja Jankovića i Alena Đurasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:40