PROMOCIJA FILMA

Slavko Sobin spakirao dva kofera i putuje u Ameriku: ‘Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova‘

‘A to ti je standard, moraš raditi 20 godina svake sekunde, da bi uspio preko noći‘, našalio se Frano Ridjan

Slavko Sobin

 Instagram/Slavko Sobin/

Domaći glumac Slavko Sobin otkrio je da putuje u Ameriku, a povod je itekako poseban za njega - ide na premijeru filma u kojemu glumi.

"2003. preselio sam se kako bih studirao u SAD-u. 2023. idem na svoju prvu premijeru tamo. Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova i ne bih kratio ni ubrzavao tih 20 godina ni sekunde", otkrio je Sobin u opisu fotografije na kojoj odlazi iz zračne luke vukući dva kofera.

Riječ je o filmu ‘Avenija divova‘ (Avenue of the Giants) u kojem Sobin glumi uz Stephena Langa, Elsie Fischer i Robina Weigerta.

Riječ je o filmu koja se događa u vrijeme Drugog svjetskog rata, a snimao se u Pragu i na drugim lokacijama u Češkoj. Produkcija filma dovršena je u SAD-u. Temelji se na istinitoj priči Herberta Hellera, koji je u dječačkoj dobi preživio koncentracijhski logor Auschwitz ali o svom iskustvu nije pričao sve do 2004. kada susreće tinejdžera koji je imao bliski susret sa smrću.

"A to ti je standard, moraš raditi 20 godina svake sekunde, da bi uspio preko noći", našalio se Frano Ridjan u komentaru na Sobinovu objavu.

"Ajmooooooo", poručila mu je kolegica Tihana Lazović, dok su mu Ana Gruica, Korana Gvozdić, Gabriela Pilić i Luka Nižetić ostavili emojije srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:08