MIŠA GROF NAPADA

Skandalozne optužbe: ‘Otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama, Nikolina je inscenirala pljačku nakita!‘

Riječ je o pljačci iz 2020. godine kada su Ristovići ostali bez vrijednog nakita i gotovine tijekom odmora u Kaštelima

Nikolina Ristović i Viktor Ristović

 Pedja Milosavljevic/Cropix

Optužbe na relaciji Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, i Nikolina Pišek Ristović ne prestaju. Sada je Ristović iznio nove, šokantne optužbe na račun svoje snahe te tvrdi da je Nikolina inscenirala pljačku nakita koja se njoj i suprugu Vidoju Ristoviću dogodila na ljetovanju u Kaštelima.

"Evo, otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao bojala da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima", rekao je Miša Grof za srpski Kurir.

Riječ je o pljački iz 2020. godine kada su Ristovići ostali bez vrijednog nakita i gotovine tijekom odmora u Kaštelima.

image

Nikolina Ristović

Pedja Milosavljevic/Cropix/

Ristović tvrdi da nije u kontaktu sa snahom te da ju je zadnji put vidio kada su obilježili 40 dana od Vidojeve smrti.

"Vidio sam u novinama njene slike u crvenoj haljini, s cvijećem u kosi. Meni je to strašno, muž joj se još nije ni ohladio, a ona priča da je to bila velika ljubav. On je jadan morao da ispunjava sve njene želje, luda žena, luda skroz, nema tu što. To što priča da bi se moj sin mene stidio da vidi što radim, lupa gluposti, ima sreće da je nisam udavio. Ona priča da se sin stidio oca...", rekao je Miša Grof i otkrio da posjeduje dnevnik koji je Vidoje vodio prije smrti. Riječ je navodno o dnevnicima starim devet godina, koje je vodio sve do 7. svibnja.

"Evo, pročitat ću vam dio razgovora, pa vi procijenite je li to bila ljubav ili korist:

- Jesi li uplatio novac?

- Nisam, sutra ću.

- Javi mi se kad uplatiš.

Pošalje joj poruku da vidi što radi Una, ona ne odgovori, ali se onda ponovno javi zbog para. U posljednje vrijeme, vidio sam po njegovom telefonu, on je snimao njihove telefonske razgovore. Sve što ona priča, ali i ono što joj on odgovara. Sve je registrirano, imam stotinu fotografija kao dokaz za ovo što pričam. On to nikada nije radio, ne znam, vjerojatno je počeo sumnjati u sve", iznosi šokantne tvrdnje otac Vidoja Ristovića.

image

Nikolina Ristović i Viktor Ristović

Pedja Milosavljevic/Cropix

Dodao je i da Nikolina nije puno boravila u Beogradu kod supruga.

"Nju iz naše kuće nikada nitko nije vidio da se smije, a smije se sada kada mi je sin mrtav i slika se tako. Uvijek je imala ledeno, hladno lice. Ona nikada nije skuhala ručak mom sinu, ovdje jedno jaje nije ispržila ni njemu, ni djetetu. Ustane ujutro, ode u teretanu, dođe se okupati. Poslije toga na kavu u kafić i tu pojede kolač", navodi Miša Grof za Kurir i dodaje: "Njih dvoje dvije i pol godine nisu spavali zajedno. Ona kad dođe, spavala je u kući, a on je odlazio u hotel. Siguran sam da je imala ljubavnike. Nije ona došla iz nekog manastra, niti je časna sestra, ona je jedno zlo!"

image

Miša Grof i Buba Miranović

Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia

Navodi i da je njegov sin Vidoje svakog mjeseca plaćao Nikolininoj kćeri Hani i njezinu dečku određenu svotu novca. Također dodaje i da je Nikolina navodno bila ta koja je požurivala izgradnju kuće u Zagrebu. Kurir piše da je Mišu Grofa tražila novac na dan kad je Vidoje umro.

"Čim je došla, Vidoje nije bio ni sahranjen, tražila je novac. Meni dolaze ljudi izraziti sućut, a ona govori: ‘Jao, što ću s majstorima, moramo to završiti. Da je Vidoje živ, on bi se jako nasekirao, baš bi se potresao ako se naša kuća ne bi završila.‘ E, tada sam ja poludio i rekao joj: ‘Ma čekaj, bre, Nikolina, on je još u hladnjači, na obdukciji, uspori, ženo.‘ Samo joj je to bilo bitno, kaže da će joj Krešo, izvođač radova, raditi probleme ako ne dam novac", rekao je Miša Grof za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:15