DRUGA BRAČNA SREĆA

Simona se udala: 'Hvala ti Isuse, pobijedila je ljubav'

 Facebook

Kao što je bilo i najavljeno, Simona Ištvanović, poznatija kao Gotovac, danas se udala za zaručnika Stanislava Mijokovića.

Da je neopisivo sretna, Simona je sa svima koji je prate već uspjela podijeliti i na Facebooku.

- HVALA TI ISUSE ! Pobijedila je Ljubav. U dobru i zlu,u zdravlju i bolesti... Dok god dišem služit ću ti, voljeti te, poštovati te, biti ti najbolja ženica i mama Gabici i ako Bog da naše dječice. Neka naš brak bude Gospodinu na svu hvalu i slavu od danas pa do vječnosti - napisala je Simona pored fotografije s kćerkicom Gabrijelom i sada već suprugom Stanislavom.

U komentarima su joj ubrzo počele pristizati čestitke njezinih brojnih poznanika i prijatelja. Simona iza sebe ima brak s Antom Gotovcem s kojim je i dobila kćerkicu Gabrijelu. Iako se nisu rastali u najboljim odnosima, danas su opet prijatelji. Nekad su vodili razuzdan život, no Simona se nakon njihovog razvoda okrenula Bogu i povukla iz svijeta medija. Nekoliko dana prije vjenčanja sa Stanislavom na društvenoj je mreži podijelila koliko se veseli svojoj drugoj bračnoj prilici.

- Dolazi naša subota. Hvala Isusu na svemu jer sve je ovo Njegov dar. Njegov dar je svaki dan kad se probudimo, Njegov dar je naše zdravlje, Njegov dar je naša Ljubav, Njegov dar je naše zajedništvo, Njegov dar je i naš sveti sakrament. Sve što danas imamo Božji je dar i zato neka ti naš život bude Hvala Isuse Ljubljeni ....i naravno dragoj mojoj dušici Tomislava Nancy što si uz nas svim srcem i što si Gabicu i mene odjenula u svoje prekrasne unikatne haljine… - napisala je tada.

Otkako je spas pronašla u vjeri, Simona i svojim prijateljima često dijeli savjete za bolji život i spas duše.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:06