‘ISUSE, HVALA TI‘

Simona ponovno ‘uskrsnula‘ na Instagramu: ‘Pitala sam muža je l‘ mogu moliti online...‘

Na svom je Facebook profilu Simona Mijoković otkrila što ju je potaknulo da se vrati na društvene mreže

Simona Mijoković

 Facebook

Bivša supruga Ante Gotovca, Simona, koja se danas preziva Mijoković te je udana za Stanislava Mijokovića, nakon dugo vremena ponovno se vratila na Instagram.

Na svom je Facebook profilu otkrila što ju je potaknulo da se ponovno vrati na društvene mreže.

"Hvaljen Isus i Marija dragi prijatelji. Osjetila sam u srcu da ovo podijelim. Prije četiri dana opet sam aktivirala svoj stari profil na Instagramu. Na poticaj srca i par osoba, rekla sam si: 'ajd' idem upaliti, iako ne znam što mi 'to treba'...? Kada sam se prije pet godina maknula s njega bilo je to najviše zato jer me duhovno gušio. Nikako se nisam mogla 'pronaći' da budem na njemu. Sve je bilo previše svjetovno. I kako da ga sad opet palim? Hm. Razmišljala sam. Ali u srcu je bio poticaj", započela je svoju ispovijest Simona.

Zatim je otkrila kako ju je prijateljica potaknula na to da ipak ostane na Instagramu.

"I dobivam poruku od druge predivne duše Irene: Da joj je drago da sam otvorila profil (aktivirala stari iako sve slike obrisala još prije 5 godina, stavljala sam većinom o make up-u, kako sam tada aktivno šminkala i hodočašća gdje sam bila...) i da mi preporučuje da zapratim MARIJINE APOSTOLE. Da utorkom mole uživo Krunicu sedam Marijinih žalosti.

I sinoć mi Instagram pošalje poruku: Marijini apostoli emitiraju uživo.

Inače, kada su navečer online molitve meni je jako teško uz djecu moliti online jer su i glasni, živahni i jednostavno ne daju ti. Ali jučer sam uplalila online da vidim, pitala muža je l' mogu moliti s njima online, rekao je da mogu, da će on pripaziti na djecu, iako su svi stalno bili oko mene, ali većinom u tišini", ispričala je Simona i dodala da nikada nije osjetila 'takvu milost i pomazanje, mir i radost u molitvi online'.

"Predivan vrsni, Isusov i Marijin, bračni par Jakić. Predstavili su se i oni su maknuli kameru da se ne vide oni - nego ISUS i Gospa su u središtu. Ta Njemu i pripada sva čast i slava. Inače osobno molim 7 Marijinih žalosti od svete Brigite, evo, 9 godina i nešto... Svim srcem radujem se ponovnoj molitvi, a svima koji imate Instagram preporučujem od sveg srca da zapratite i molite, naravno, na stranici MARIJINI APOSTOLI. Ako sam i mislila opet ugasiti Instagram, (za) sada ga neću. Jer Gospodin mi je nešto čudesno sinoć učinio i progovorio u molitvi po našoj Majci Mariji kod Marijinih apostola. Isuse, hvala Ti", napisala je Simona na Facebooku i razveselila svoje pratitelje.

image

Simona Mijoković

Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:48