DIRLJIVA PORUKA

Simona objavila fotografiju s emotivnom posvetom svome drugome suprugu: ‘Četiri savršena dara od Oca‘

Supružnici slave 7. godišnjicu braka kojoj je Sima posvetila fotogtafiju i tekst na društvenim mrežama

Simona Mijoković i suprug Stanislav Mijoković

 Facebook/ Simona Mijoković

Simona i Stanislav Mijoković proslavili su 7. godišnjicu braka, a povodom toga Simona je na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju s emotivnim opisom u kojem je izrazila zahvalnost za ljubav kakvu ima u životu.

"Božjih i naših 7. Da još više evanđeoski vjerujemo, da opraštamo 70x7, da ljubimo 70x7, da se darujemo jedno drugome 70x7. Kao i prvoga dana i sve dane života našega uz tebe; u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Volim te, ljubljeni moj mužu i naših uz moju Gabi, četiri savršena dara od Oca: Joshua, Amalia, Zvjezdana i Michael. Mirna, radosna, blagoslovljena i nadasve neka bude sveta, milošću Božjom 7 godišnjica braka, 21.5.2016-21.5.2023", napisala je Simona i dirnula svoje pratitelje tom porukom.

Simona i Stanislav imaju četvero djece: Joshuu, Amaliu, Zvjezdanu, a u ožujku ove godine rodio se najmlađi Michael. Simona je nedavno na društvenim mrežama podijelila informaciju da se od rođenja njezin najmlađi sin bori sa zdravstvenim problemima i da je bio priključen na monitor.

Podsjećamo, Simona je poznata široj javnosti iz vremena kad je bila supruga Ante Gotovca s kojim se često pojavljivala u medijskim prostorima, ali zadnjih desetak godina živi potpuno drugačiji život. Posvetila se vjeri, molitvi i živi miran obiteljski život sa suprugom Stanislavom i djecom u Austriji. S Gotovcem ima kćer Gabrielu koja trenutno ima 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:59