ŠUŠKA SE, ŠUŠKA...

Šime Vrsaljko u tajnosti ljubi bivšu Playboyjevu zečicu iz Slovenije?

Sve su glasnija šuškanja o kraju braka sa suprugom Mateom, a nagađa se i da je Šime Vrsaljko već više od godinu dana sa Slovenkom

Kaja Vidmar

 Instagram

Nakon što se počelo šuškati da je brak nogometaša Šime Vrsaljka i supruge Matee došao svome kraju, javnost je ostala šokirana kada je Vrsaljko viđen bez vjenčanog prstena na ruci, a Matea je nedavno maknula njegovo prezime s društvenih mreža. Osim toga, mediji su pisali i da ga godinu i pol dana nije posjetila u Madridu gdje Vrsaljko igra za Atletico Madrid, piše RTL.

image

Šime Vrsaljko

Javier Soriano/Afp/Profimedia

No, tu glasine ne staju. Otprilike u isto vrijeme u Madrid se doselila atraktivna slovenska influencerica i bivša Playboyeva zečica Kaja Vidmar (26), šuška se u Španjolskoj. Ona je u Madridu završila tečaj kožarstva i šivanja, a javnost je iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografiju svog trudničkog trbuščića. Lijepa Slovenka trebala bi roditi djevojčicu za mjesec i pol dana, piše slovenski 24ur, a tko je otac djeteta i dalje drži u tajnosti. Jedino što je otkrila jest da 'živi sa svojim vitezom' koji joj je velika podrška i motivator.

"On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", tajanstvena je Kaja, koja ne želi otkriti puno informacija o svom privatnom životu.

"Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu", rekla je Slovenka.

Ipak, mnogi šuškaju da je riječ upravo o Vrsaljku, a nogometaš na Instagramu prati i njezinu sestru Laru. Pokušali smo kontaktirati Kaju, ali do objave članka nismo dobili odgovor.

image

Lara Vidmar

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 20:02