FINALE SUPERTALENTA

Siena nastupom podigla publiku na noge; Maja Šuput: ‘Dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela‘

Mlada Australka hrvatskih korijena u finalu se pojavila u liku gladijatorice

Siena Uremović

 Nova Tv/screenshot

Moćan ples uistinu je rijetko viđen supertalent koji je Australka hrvatskih korijena Siena Uremović svojim sudjelovanjem u showu itekako potvrdila, a iza tog savršenstva stoji uporno vježbanje između šest do deset sati dnevno.

U velikom finalu Supertalenta Siena se pojavila u liku gladijatorice s koreografijom koja je žiri i publiku uz gromoglasan pljesak još jednom podigla na noge.

Nakon nastupa Siena je poručila da joj je od natjecanja s ostalim izuzetno talentiranim kandidatima važnije širenje poruke koja je svima nama važna.

"Ovo je za mene nadnaravno iskustvo. Uživam strahovito, generalno u plesu, ali to kako Siena živi ples i kako pleše, to je doista nešto jako posebno. Mislim da je doista odaslala poruku, ne samo u kontekstu događanja koji su bili u videu izrečeni, nego i kroz najžešću aktualnost koja nas je globalno zatekla, a to je da se svi trudimo biti mali gladijatori u ovim nenormalnim vremenima, pa si ti morala biti dvostruka gladijatorica da bi uopće došla u Hrvatsku", naglasila je Martina.

Priključila joj se i oduševljena Maja zaključivši: "Zaista žena koja može sve i pritom još ima to prekrasno lice i skromnost kojom nas opet očara i svaki put si iznova misliš - je li ovo moguće. Moram priznati da je ovaj nastup meni prošao u sekundi, jedan od nastupa koji zaista želiš gledati puno duže. Nebo ti je granica, dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela samo da vidim što se sve može s njim. U svakom slučaju, ti si stvarno pravo hrvatsko čudo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:25