PRVI PUT ZAJEDNO

Severina pozirala s majkom, pa otkrila: ‘Bila je pet mjeseci u komi...‘

Severina i njezina majka Ana fotografirale su se prvi put zajedno za naslovnicu, što je raznježilo pratitelje na Instagramu

Severina

 Instagram/Severina/

Severina je raznježila svoje pratitelje na Instagramu podijelivši video na kojem je zabilježila trenutke fotografiranja s mamom.

„Jao, mama, prvi put se zajedno slikamo za naslovnicu“, rekla je Severina u videu.

Mama Ana (87) i Severina pozirale su za Gloriju, a čini se po količini smijeha koja se čuje u videu da su se svi na setu dobro zabavljali.

„Ma zašto ovo radimo? Sada ti priznajem koliko ti je teško kada se fotografiraš“, priznala je majka kćeri.

Severina je u opisu videa otkrila detalje o svom rođenju.

„Bila je pet mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo. Volim što se volimo“, napisala je pjevačica.

Severinini fanovi u komentarima videa bili su oduševljeni odnosom mame i kćeri, ali i time kako mama Ana izvrsno izgleda.

„Jesam li dobro razumjela da majka ima 87 godina?! Pa da li je moguće da ovako fino izgleda i da je tako vitalna! Divno! Neka je živa i zdrava sto godina“, glasio je jedan komentar.

„Prelijepo, na kraju najvrjednije su fotografije sa najmilijima“, glasio je drugi komentar.

Severina je uvijek imala podršku majke. Podržavala ju je u pjevanju, ali i kad je imala sukob sa sestrom, mama je stala u Severininu obranu.

„Ne lak život je prošla sa nepodnošljivom lakoćom postojanja... Bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteže, njen smijeh me liječio. Ona je mama svim mojim prijateljima. Nesebično je dijelila sve, a najviše ljubav. Sve što jesam, jesam zbog nje... Mama, sretna sam što si baš mene rodila, ti si majka majkama i moja kraljica“, napisala je jednom Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 21:32