EMOTIVNA ČESTITKA

Severina posvetila dirljivu objavu sinu Aleksandru: ‘Naljepši anđeo na svijetu‘

U komentarima su 12. rođendan Aleksandru čestitali brojni Severinini pratitelji, ali i kolege s estrade

Severina i Aleksandar na Maldivima

 Screenshot/instagram/

Severina je dirljivom objavom na Instagramu čestitala 12. rođendan svom sinu Aleksandru.

- Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla - "Nemojte me buditi". U 21:05h probudio me doktor i rekao - "Severina, vrime je, idemo u rađaonu". U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice… "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno" - stoji u opisu objave, uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem.

- U 23:05h se rodio najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsretnija žena na svijetu. Sretan rođendan, sine... i tebi, hani - zaključila je Severina objavu.

U komentarima su 12. rođendan Aleksandru čestitali brojni Severinini pratitelji, ali i kolege s estrade, uključujući i Ellu Dvornik koja je pružila podršku popularnoj pjevačici u teškim trenucima. Podsjetimo, Vrhovni sud oduzeo je Severini skrbništvo nad sinom Aleksandrom poništivši odluku Županijskog suda u Splitu iz 2021. Tom odlukom šokirani su mnogi i pružili su pjevačici podršku putem društvenih mreža. Obožavatelji, prijatelji i brojne osobe sa scene pisali su riječi podrške, a među njima su i regionalne zvijezde poslale poruku kolegici.

Slobodna Dalmacija sada doznaje da je splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:44