‘SORRY‘ I ‘METAK‘

Severina objavila dvije nove pjesme, sviđaju li vam se? ‘Bez patetike i pretencioznosti, uspjela sam‘

‘Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Nema patetike‘

Severina u spotu za ‘Sorry‘

 Matea Smolčić Senčar/

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma "Sorry". Naslovna pjesma "Sorry" te "Metak", koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

image

Severina u spotu za ‘Sorry‘

Matea Smolčić Senčar/

- Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam – izjavila je Severina.

image

Severina u spotu za ‘Sorry‘

Matea Smolčić Senčar/

Spotovi za pjesme "Sorry" i "Metak" od danas su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma "Sorry" od 4. srpnja biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

image

Severina u spotu za ‘Sorry‘

Matea Smolčić Senčar/

Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za "Nebo" feat. Sandi i KIMMV te "Pravda za ljubav", a potom i "Sto stepeni" feat. L‘Amiral.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:13