KAMERA POPRSKANA SPREJEM

Severina nakon pljačke: ‘Stvari se mogu nadoknaditi, ali meni je ukradeno nešto drugo...‘

Kako smo neslužbeno doznali, otuđen je nakit, a počinitelji su najvjerojatnije opservirali Severinin penthouse
 Cropix

Još uvijek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je u ponedjeljak prijepodne na Bijeničkoj ulici na zagrebačkom Srebrnjaku počinjeno razbojstvo nad 65-godišnjakinjom, koja je spremačica u stanu pjevačice Severine Kojić. Zagrebačka policija potvrdila je da je u stanu u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno razbojstvo nad 65-godišnjakinjom od strane dva nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Policija u interesu istrage ne iznosi pojedinosti.

Međutim, kako smo neslužbeno doznali, otuđen je nakit, a počinitelji su najvjerojatnije opservirali Severinin penthouse i u akciju krenuli u trenutku kad su Severina i njezin menadžer Tomica Petrović izašli iz stana. No nisu očekivali da bi u stanu mogla biti spremačica, koja policiji nije mogla dati korisne podatke o njihovu opisu, jer su vrlo brzo napustili stan.

image
Goran Mehkek/Cropix

Ono što je policiji znakovito jest da je jedna nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan bila pošpricana sprejem, a na potezu njihova kretanja ima još nadzornih kamera pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.

Vijest o provali u Severinin stan prvi su objavili portali u Srbiji, a kako je vijest prvo procurila do srbijanskih medija, također je jedna od nepoznanica. Policija utvrđuje štetu i provodi daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

image
Goran Mehkek/Cropix

Severina Kojić večeras je za Jutarnji list izjavila:

- Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:54