OPET IZNENADILI

Severina izazvala delirij na Dori, evo što kaže Mrle: ‘Ni njoj u prvom trenu nije bilo jasno gdje je došla‘

Nekima se pojava Severine toliko dopala da su htjeli nju poslati još jednom kao predstavnicu Hrvatske
 /Boris Sčitar

Prošlogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu, riječki Let 3, ponovno su nastupili na ovogodišnjoj Dori u nadi da će se opet plasirati na izbor za pjesmu Eurovizije. Ovog su puta odlučili nastupiti uz bogatu scenografiju, patuljke, travu i zanimljivu kostimografiju, a sve su šokirali kad se na pozornici pojavila Severina s velikim čekićem koja se nadvila nad pozornicom.

Kako doznajemo Severina se nije pojavila niti na jednoj probi, na pozornicu je stigla u velikoj tajnosti, zamahnula čekićem i nakon toga nestala u nepoznatom pravcu. Koliko se moglo čuti Letovcima se nije pridružila ni u green roomu nakon nastupa. Međutim kasnije je ipak sjela s njima.

Uz pomoć autotunea, Mrletovog sado-mazo kompletića, popularne Severine i "pilića", Let 3 je zaintrigirao društvene mreže koje ne prestaju brujiti o izvedbi "Babaroge". Severina je ponovno zapalila mreže.

Evo što je našoj reporterki Klari Rožman rekao Mrle: Severina je u priču oko Babaroge sletjela s planeta ljubavi. Tamo ne postoji zlo, zavist, jal ni zli pilići. Severina je došla, u prvom trenu joj nije bilo jasno gdje je sletjela, a onda je shvatila i zamahnula čekićem. Nakon nje na našoj planeti vladat će samo ljubav i dobro.

- Bome znaju kako nas iznenaditi - piše jedna korisnica Twittera.

- Babaroga je bolje uživo nego u studiju - stoji na Twitteru.

- Čemu smo mi upravo svjedočili?! - u šoku pišu Twitteraši, a dobri poznavatelji Eurosonga su se sjetili nekadašnje hrvatske predstavnice i prepoznali je.

- Sada imaju djevojku koja twerka s pahuljastim ružičastim maljem, a Prljin outfit je žuti sado-mazo kostimić. Sviđa mi se - istaknula je jedna korisnica Twittera.

Doduše, nekima se pojava Severine toliko dopala da su htjeli nju poslati još jednom kao predstavnicu Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:45