NA DAN ŽENA

Seve objavila što je dobila od Milana: ‘Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira... Prezime su mi pogriješili‘

‘Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav‘ - komentirala je Severina novi poziv na sud od Milana Popovića

Severina i poziv na sud

 Cropix/instagram

Pjevačica Severina Vučković i dalje vodi sudske bitke s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Pjevačica redovito na svom Instagram profilu pokaže obožavateljima koliko joj je puta do sada Popović uputio pozive na sud te je tužio iz ovog ili onog razloga. Sada je, na Dan žena, uslijedio novi poziv.

"Kakva krasna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira… Prezime su pogriješili… Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena", napisala je Severina u opisu objavljene fotografije na Instagramu.

image

Severina dobila poziv na sud od Milana Popovića

Instagram

Odmah su uslijedili komentari podrške pjevačici.

"Ne može nitko protiv jake žene. Sretan ročkas, Seve, i nek te svaka ovakva "čestitka" samo još više očvrsne", napisala joj je Zsa Zsa.

"Ne mogu oni poziva poslati koliko ti možeš pobjediti svaki, ma ti si dalmatinka ona borbena sa srcem lava, neka Milana, izgleda da mu je to spiza života prozivat mater svog diteta po sudu, bože, koliko je veliki čovjek taj Milan", glasio je jedan od komentara.

"Kako je lijepo kad bivši misli na tebe čak i na današnji dan", pokušali su nasmijati svoju omiljenu zvijezdu brojni pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:52