LJUBAV NE BLIJEDI

SEKSI TROGIRANKU ZAPROSIO FAN, ONA MU ODGOVORILA NA ZANIMLJIV NAČIN Jelena konačno objavila zajedničku fotku s dečkom, TV voditeljem

 
 Instagram

Zgodnim curama, a ni momcima, nije uvijek lako na Instagramu. Voditi rasprave na ovoj društvenoj mreži svakako nije posao koji se može olako shvatiti, a tek komplimenti koje treba znati primiti... Umara sve to, pa je lakše ponekad uštedjeti riječi i stopirati svaki novi komentar - fotografijom, piše Slobodna Dalmacija.

Lijepa Trogiranka, manekenka Jelena Katarina Kapa, uza sve svoje profesionalne angažmane trebala bi možda angažirati i nekoga tko će joj ideje zanesenih pratitelja na Instagramu lagano odbijati. Prošnja, bil' se udala..? Ne, hvala.

A kako objaviti svijetu da si sretna i zauzeta nego objavom s dečkom? Uz Jelenu se na njenome profilu konačno (rijetke su prilike) ukazao Joško Lokas, koji je inače prilično tajanstven kad su u pitanju društvene mreže.

I to sve nakon što je, potaknut seksi fotkom, Jelenu jedan pratitelj zaprosio. Samo da mu bude djevojka, doduše, ali jedna stvar vodi drugoj... Pa je Trogiranka ponosno objavila i svoju službenu zauzetost.

#neverending #summer #love #jj #sunset

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Pozirala je s Joškom na moru u Primoštenu, a na fotografiji je očito kako među njima još bukti strast. Još je malo ljeta ostalo, pa ovaj domaći par vjerojatno pokušava iskoristiti posljednje dane kupanja zajedno. Pratitelji su, više-manje, oduševljeni, osim možda nesretnog ‘prosca’, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:58