DEČKA NE SPOMINJE

Seksi tajnica iz Jamesa Bonda ljubi Hrvata holivudske karizme? Viđena je u zagrljaju zgodnog Davora

Harris je djelovala vrlo opušteno u društvu glumca hrvatskih korijena Davora Tomića

Naomie Harris na snimanju reklame

 @lucasgro/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

O seksualnim tenzijama između M-ove tajnice i najpoznatijeg špijuna na velikom platnu govori se već gotovo 60 godina. No, sada se čini da je glumica Naomie Harris, koja je u tri filma o Jamesu Bondu utjelovila Eve Moneypenny, postala vrlo bliska prijateljica sa zgodnim glumcem koji sebe uspoređuje s agentom 007.

Kako je ekskluzivno doznao Daily Mail, Harris je djelovala vrlo opušteno u društvu glumca hrvatskih korijena Davora Tomića na vjenčanju njegove sestre Ane u Firenci prošlog vikenda.

image

Davor Tomić

Suzan Moore/Pa Images/Profimedia

Tomić (40) je sebe na internetu opisao kao ‘pravog Jamesa Bonda‘, a s lijepom glumicom viđen je kako uživa na vjenčanju. Zajedno su otputovali u Italiju, a Harris je kasnije na društvenim mrežama gugutala o tri ‘čarobna dana‘ koja je provela slaveći ljubav.

Njezin dugogodišnji partner, bankar Peter Legler, s kojim je zadnji put viđena u studenom prošle godine, nije bio na vjenčanju, no zato se galantni Tomić pobrinuo da ona ni u jednom trenutku ne pomisli na njega. Nakon što joj je pomogao da se preobuje u druge cipele, te joj pritom sam namještao sandalu, zajedno su pozirali za svadbene fotografije.

Inače, Harris je glumila u filmovima kao što su ‘Mandela: Long Walk To Freedom‘, u dva nastavka ‘Pirata s Kariba‘, a s Leglerom je počela hodati 2012. godine. No, u posljednje vrijeme više ne spominju jedno drugo na društvenim mrežama pa su obožavatelji počeli sumnjati da je vezi došao kraj.

Tomić, koji je rođen u Hrvatskoj, ali je već kao dijete preselio u London, govori sedam jezika, a prije snimanja filmova, bavio se košarkom.

Bivši košarkaš, tenisač i investicijski bankar koji je relativno nepoznat u Hrvatskoj, ali svoj umjetnički put gradi u inozemstvu, često se nalazi na meti šala zbog svoje sličnosti s Jamesom Bondom. Na njegov se račun našalio i jedan prijatelj njegove sestre Ane, napisavši: "Znaš da sam uvijek tu za tebe! Samo nazovi... Jer tvoj brat 007 vjerojatno neće biti dostupan!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 07:37