‘MA BOLI ME ZA SVE‘

Sandi Cenov u ljubavnom trokutu, riječ je o hrvatskoj Seleni Gomez: ‘Očito je to u Hrvatskoj raširena tema...‘

‘Ja sam se drznuo to kroz pjesmu ispričati, jedino je važno da te taj netko ljubi‘, kaže Sandi Cenov

Sandi Cenov

 Press

Sandi Cenov našao se u ljubavnom trokutu. Ipak, ne u stvarnom životu, već u novoj pjesmi u kojoj obrađuje škakljivu temu ljubavnog trokuta ‘Ma boli me za sve‘. Srce mu je u spotu osvojila mlada pjevačica Hana Mašić, koju nazivaju hrvatskom Selenom Gomez. Ona se ove godine natjecala na Dori, a svoj glazbeni talent izbrusila je na regionalnim pjevačkim showovima.

‘‘Kome god sam je pustio od mojih poznanika, velika većina kaže - o, pa ovo kao da je za mene, tako da je očito to u Hrvatskoj vrlo raširena tema. Pa eto, ja sam se drznuo to kroz pjesmu ispričati, jedino je važno da te taj netko ljubi, a ostalo je irelevantno...", rekao je Sandi za INMagazin Nove TV.

U videospotu za novu pjesmu Sandi je ugostio još jednu ljepoticu, ali, za razliku od Hane, ova je na četiri kotača.

"Shelby Cobra. Mislim da su samo dvije registrirane u Hrvatskoj, prema tome, vrlo rijedak auto na našim prostorima, pa sam mislio što i to ne bi bila zvijezda spota?! Ma to je moja ljubav, to je teško opisati, to je još jedan član obitelji", kaže Sandi.

S novom pjesmom stigao je i novi imidž.

"Nekako sam mislio kad već ima te godine, a imam kosu, ajde da pustimo malo da raste, pa da vidimo do kuda će. Čisto da se nešto promijeni jer sam sam sebi već postao dosadan kad se pogledam u ogledalo...", otkriva pjevač za INMagazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:42