SLAVNA GLUMICA

Samo na kredit i pranje odjeće troši 107 tisuća mjesečno: ‘Kriv je bivši muž. Ne daje ništa za djecu!‘

Glavni razlog što njoj novac curi s računa, bar tako tvrdi, jest "agresivno ponašanje Jasona i njegovih savjetnika‘

Olivia Wilde i Jason Sudeikis 2013. godine, nakon zaruka

 Christopher Polk/Getty Images/Profimedia/Christopher Polk/getty Images/profimedia

U jednom trenutku činilo se kako su se glumica Olivia Wilde i njezin bivši partner, Jason Sudeikis, nakon burnog raspada veze, smirili i konstruktivno razgovaraju o svemu onome što parovi s dvoje djece moraju činiti kada se raziđu. Snimljeni su kako se grle u Hollywoodu, snimljeni su kako zajedno uživaju u nogometnoj utakmici njihova sina...

Ipak, izgleda da situacija nije ni mirna ni riješena. Tračerski portal The Blast došao je do dokumenata koji pokazuju da glumica i redateljica na sudu želi dokazati kako trenutno snosi "sto posto troškova skrbi od djeci". To uključuje prehranu, odijevanje, te izvanškolske aktivnosti za sina Otisa (8) i kćer Daisy (6), koji žive s njom. Jedino u čemu Sudeikis, glumac, komičar, scenarist i producent, sudjeluje su troškovi njihove školarine.

image

Par je u veljači snimljen kako se grle i prijateljski razgovaraju

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Wilde od suda traži da natjera njezina bivšeg zaručnika, s kojim je bila u vezi od 2011. do 2020., na plaćanje alimentacije, tako da ona može osigurati djeci skrb "u skladu s Jasonovim životnim standardom".

Sljedeće što 39-godišnjakinja želi od osam godina starijeg bivšeg je da plati dio njezinih troškova za odvjetnike i knjigovođe. Nije stvar samo u tome da on financijski znatno bolje stoji od nje. Glavni je razlog što njoj novac curi s računa zbog "nečuvenog, nepotrebnog i agresivnog ponašanja Jasona i njegovih savjetnika". Ukratko, tjera je u dugove i želi je financijski uništiti.

U Hollywoodu dobro poznata odvjetnica Laura Wasser u njezino je ime predala sudu zahtjev da joj Sudeikis isplati 500.000 dolara naknade, kao i alimentaciju za djecu i to retroaktivno.

image

Na utakmici sina Otisa, 3. travnja

Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Jason dijeli istu odgovornost za skrb o djeci kao i ona, no ona sada snosi lavovski dio troškova - piše u dokumentima.

Priču o njihovu sukobu oko financija ekspresno su prenijeli i drugi mediji, a Page Six je došao i do "izvora bliskom Jasonu".

- Njih su dvoje tijekom cijele svoje veze, jednako i pošteno dijelili sve troškove, pa tako i troškove povezane s djecom. Jason je poduzeo pravne korake ponajprije da osigura da djeca imaju jednaku skrb kod oba roditelja. Želio je da to bude zasnovano na odluci suda o tome što je financijski pošteno. - rekao je taj "izvor".

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis 2013. godine, nakon zaruka

Christopher Polk/Getty Images/Profimedia/Christopher Polk/getty Images/profimedia

A iz podneska sudu koji je Wilde dala na početku njihova natezanja na sudu, otkriveno je da ima oko 10 milijuna dolara imovine. Napisala je kako ima 645,187 dolara na bankovnim računima, 3,902,689 u dionicama i obveznicama, 6,021,860 u nekretninama, ukupno 10,569,736 dolara. U istom su dokumentu navedeni i neki od troškova zbog kojeg joj prijeti financijska propast. Njezin mjesečni prihod iznosi 71,667 dolara, no samo na hipoteku, pranje odjeće i čišćenje troši 107,000 dolara i više.

Curenje sudskih dokumenata je, razumljivo, razljutilo Wilde.

- To što su zapečaćeni, privatni dokumenti, koji nikad nisu bili namijenjeni uporabi u javnosti, procurili u javnost, golema ja povreda povjerenja. To je privatna, obiteljska stvar u koju su uključena mala djeca, a ne prestaje biti tema tabloida. Sve to traje godinu dana i doista je traumatično - rekao je predstavnik Olivije Wilde za vijesti TV kanala E!, no o tužbama i drugim posljedicama curenja dokumenata, barem zasad, nije govorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:40